Viesti 30.1 (maailmankuvan laajentaminen)

 

Sanoittaisimme teille hetkisen entisestä sanomastamme eiliseltä päivältä että tunkekaa ne aatteenne ensin romukoppaan sumeilematta kunnes oivallatte miten uudistatte kaikkea täysin itse päättelemällä siten tehden vaikutuksen kulkijoihin matkalaisiinne sillä osaatte uudistaa kaikkea täysin autonomisesti ilman kenenkään muun henkilön tukea siten mahdollistaen uusia jakeita elämänilon.

 

Sylinne täydeltä uusia kukkasia saatte joka kerta uudistaa kunnes olette täynnä suorastaan sellaista puhjennutta kauneutta jota kohti aina kuljittekin, sillä osaatteko vastustaa mitään niin kaunista kuin puhkeava nuppu kysymme vastaten ääneen suorastaan itsekin että mitään olevaista sen kauniimpaa emme mekään koskaan ajattelisi kuvittelevamme.

 

Sillä ensin teillä on äänekkäitä vastustajia matkassanne kuten aina, mutta heille teillä on täysi syy ja kyky pistää kampoihin että teillä on kyllä taitoja enemmän kuin kenelläkään sellaisella huutajalla jos olemme tarkkoja sen suhteen kenellä mitäkin omistusta on luonaan vai onko heillä juuri mitään.

 

Selitämme ensin oletteko havainneet jotakin samanlaista heidän käytöksessään kuin vuosituhansia sitten jolloin vastustivat osa tiukasti kaikkea, sillä ensin on kaikilla vastustajia vaan sitten kuljette sovussa ollen valmistautuneet vastaanottamaan kaiken kauniin osaksenne.

 

Uudistamme ensimmäisiä olentoja saapumaan sijastanne uudistamaan joitakin käsityksiänne ensimmäisestä tavasta kommunikoida äänettömästi ettei teillä jäisi mitään hampaankoloon pelkoja äänekkäitä, sillä olette suorittaneet usein sellaistakin olematonta äänestystä joskus luonanne kuten teette päiväunilla ollessanne ettekä näe ettekä kuule mutta olette suorastaan jossain toisaalla näkemässä kauniimpia asetuksia luonanne kuin on todellisuudessa.

 

Sillä juuri siten te valmistelette kaikkea kaunista aina saapumaan että olette suorastaan uudistaneet jo kaiken valmiiksi sille asiallenne kotiutua, sillä olette suoristaneet vaatteenne ojennukseen ja saavuttaneet uusia jakeita elämänne polun sille saavutukselleen tulla todeksi.

 

Asetutte ensin usein vastahankaan vaan sitten olettekin hyvillänne olematta oikein kumpaakaan mieltä kunnes osallistutte ilomielin vastaanottamaan hankaluuksiannekin sillä olette vapautettuja niiden ikeestä harmaasta että siellä olette piankin tulleet tienristeykseen missä olette ikiaikoja sijainneetkin olematta kulkeneet eteenpäin minnekään suuntaan mutta ottaen sitten loikan seuraavaan suuntaanne varmana asiastanne.

 

Sillä asetuitte niille askelmillenne jo aikojen alussa kulkemaan suoraan seuraavasta mutkastanne vaan siinä olettekin jo neroja löytämään risteyksen, sillä aina on teillä mutkia kyllä mutta niitä risteyksiä välttelette ottamasta osaa elämänne polulle ettei teillä olisi liian vaikeita päätöksiä suljettavana sylistänne pois.

 

Esitätte usein tietämätöntä maailmanne polusta kunnes osallistutte uudenlaiseen osakkeiden jakoon tulevaisuuden että teille saapuu useita sanoittajia aatteen joka vain aloittaa sen lentonsa keskuudessanne ja olette vähitellen kaikki uudistuneet sisäisesti kunnes oivallatte miten se olikin tarkoitus kaiken vain tapahtua siten kuin lähti osoitteestaan kulkemaan.

 

Kuljette usein rantoja äärettömiä kulkien unessa suorastaan vaikeuttaen entistä enemmän sitä sisäistä soppeanne avautumasta kunnes osoitatte itsellenne olevanne tukevia pilareita kukistamaan kaiken sellaisen tavoitteen keskuudestanne joka pelottelee teitä hirveillä asioilla yötämyöden sillä esittävät he kaiketi ainoastaan uudenlaisia ohjelmistoja kuunnellen ainoastaan miten kerrotte olevanne kahden vaiheilla kuljetteko uhkaavaa käsitettä kohti vain oletteko suojassa.

 

Sillä opiskelette elämää kokajan kulkeissanne ettekä hukkaan heitä ainoatakaan vaihtoehtoa havaita puutteita tai opiskella jotain kauniimpaa, kunnes osaattekin uudistua sisäisesti täysin automaattisesti miettimättä sitä pidempään.

 

Sillätavoin esitätte olevanne erilaisia pohtijoita kuin ehkä toiset kaltaisenne miten heillä toisilla onkaan kaikki niin vaikeata päätöksissään pysyä ja edistyä luomakunnassaan miten heillä toisilla vertaisillanne, kuten olette huomanneet suorastaan joillakin osallistuu kaikki suurenmoiseen kavalkadiin kauniita olemuksia joita ovat harjoitelleet esiin tulemaan useita vuosia. Sillä ensin on opiskeltava kaikkea elämästä ja kuolemasta että voi sanoa olevansa etuoikeutettu kuuntelemaan totuuksia, sillä ovat ne teidän opiskelijanne esittäytyneetkin kyllä kovin kauniina kuuntelijoina mutta sattumalta ovat suuntautuneet erilaiselle polulle kuin mitä me suorastaan esittäisimme teille uudeksi janaksenne kulkea eteenpäin.

 

Suoristamme teidän turvallanne heitä toisiakin jotka ovat vielä kompuroimassa eteenpän sokkona sillä ensin on oltava uudistautumiseen kykeneviä osakkaita kulkemassa etualalla että osaavat he toiset seurata perässä ettei heitäkään hukkaan kuljetettaisi vaan olisivat valmistautuneet kuuntelemaan toisenlaista polkua suorittamaan.

 

Uudistamme eritoten sellaista jäsenistöänne joka osallistuu sellaiseen kuunnelmaan joka sanoittaa uusia polkuja toisille, sillä olemme heistä riipuvaisia miten onnistumme mekin osallisuudestamme selviytymään. Olette sen verran kaukaisia olentoja meille ettei meillä ole tälläkertaa toisia tapoja loukata sivistyneistöänne kuin tehdä se tällätavoin ennaltamäärättynä tapahtumana sisäisiä onnellisuuksia joita kykenette toisillenne jakamaan, tehden sen hyvin eriskummallisesti yksittäin.

 

Sillä olette havainneet jotain puuttuvan heidän luonteestaan jotka pelkästään ovat aina kaikkea vastaan ettei heille ole suotu sellaista näkemystä olla totta luonteessaan että sinullakin on toki sellaista pientä vikaa harmaissa aivosoluissasi ettet usko aina kaikkea mitä kerromme vaan esittelet mieluiten omia näkemyksiäsi päivän kappaleistamme.

 

Sillä emme tahdo mitenkään loukata teitä ketään että näin arvostelemme luomakuntanne kauniita jäseniä, vaan sillä tahdomme vain kerrata sen opinkappaleen että uskokaa ensin mitä toivottekin vaan sitten voitte miettiä onko sillä jotain merkitystä elämässänne miten olette kaiken käsittäneet vai olisiko sille luonnollisempikin selitys ja suorastaan erilainen merkitys kaikelle.

 

Esitämme tällätavoin onnistuneemme suorittamaan ensimmäisen vaaditun opinkappaleen luoksenne sellaisesta uudistuneesta opiskelusta kaukonäköisyyden ja sellaisen käsityksen laajemmasta ympäristöstänne kuin osaatte vielä kuvitella, sillä ensin on teillä vastakkaisia oletuksia vaan sitten osallistutte yhdessä pohtimaan oletteko väärässä jolloin suoritatte ensimmäisen arvion käsityksenne paikkansa pitävyydestä ja jaottelette uudistuneita käsityksiänne ensin olemaan suorastaan vääriä ja sitten kaipaatte selityksiä joita tulette saamaan tällätavoin luomakunnassanne jokainen käsillenne saapuneina.

 

Sillä oletatte kaiken olevan vain keksintöä jonkun olevaisen luodun mutta selitämme näin kunnes osoitatte toipumisen merkkejä sellaisesta unestanne jossa olette vuosituhansia eläneet ettekä valaistuneet milloinkaan siten kuin olisimme teidän tahtoneet jatkavan luomakuntaanne kauniimmin, sillä esititte kaikesta vain vastakkaisia oletuksia kunnes selititte heille toisille olevanne toisenlaisia kuuntelijoita ja oletitte sitten heidänkin käsittävän väärin. Vaan sellaisia tapatumia sallitte tapahtuvan joita oletitte käsittävänne hyvin, vaan sitten huomasittekin olevanne todella huonoja käsityskyvyltänne.

 

Olkaa hyvä päätämme tähän tänään, sillä olette paljon myötäeläneet surussanne että teiltä viedään jotain pois mutta ottakaa se hattu päästänne poistumisen kunniaksi vasta sitten kun olette siitä varmoja ettei teille vain sattunut tulla jotain muuta tilalle vaikka sellaista asiaa esitämmekin että teiltä poistamme jotain varojanne ja onnettomuuksianne.

 

Vaan sitä ainoastaan tahdomme sanoa että suvaitkaa kuunnella ja olkaa jäseniä varovaisia kaiken suhteen että opastatte kyllä jaloittelemaan toisiakin sanojanne kuuntelemaan kun ovat he suvainneet pudottaa ensin jalustimensa jalastaan ja asettua ensin toisen ihmisen kuuntelijaksi joka suorastaan esittää heille tuntematonta asiaa joka kuitenkin kautta aikojen onkin teitä aina kiinnostanut.

 

Esitämme siis lauseemme tälläerää päätökseen, vaan valloittakaa niitä jalustimianne uudelleen nousemiseen että teillä on uusia hevosia kulkeaksenne uuteen maailmaan eikä se matka tule olemaan pitkä tai uuvuttava vaan oletatte olevanne haaksirikkoisia merenkulkijoita vaikka olettekin suorastaan jo aavikolla uuvuttavan kuumalla paisteella armon ettei teille ole mikään sellainen erikoista mitä esitämme.

 

Olkaa hyvä, poistumme, jaloitelkaa ja suvaitkaa olla toisillenne armollisia ettei mikään heitä toisiakaan virta veisi väärään rantaan vaan olisitte opastamassa heitä karkulaisia jos sen sallivat tapahtua. Näkemiin ihmiset rakkaat.

 

 

Write a comment

Comments: 0