© Saijankirjat

 

 

 

Tammikuu 2016. Ensimmäiset kirjoittamani viestit,  jollaisia myös muut voivat oppailtaan saada omaa elämäänsä, lapsuuttaan koskien. Sekä muuta yleistä opastusta kaikille yhteisesti, elokuun 2016 viesteihin saakka.

 

 

"Saamme aikaan paljon vain olemalla vaiti. Olemme yksi ja olemme moni. Kolmisointu sinfonia herää olemassaolostamme. Voimme kunnioittaa sen säveltä olemalla vaiti ja tanssimalla mielessämme.

 

Olemme kaikki olemassaolomme sankareita. Voimme ylittää vajavaisuuden olemalla läsnä. Sama vaitiolo on ääni maailmassa, kuuntele sydän puhuu.

 

Kunnioita ihmisiä kaltaisiasi, kultainen polku vie samaan ääreen. Olemme samanlaisia kaikki yksin onnea etsien.

 

Kansamme saa opastusta kunnian tielle, samoin löytyy onni sieltä. Sinne johtaa kolme polkua. Sitä sinä olet etsimässä, kaikki olemme kurjia sieluja onnen polulla. Kirjoita ylös että sinä löydät sinne vaiti pysymällä eläen elämääsi kepeästi.

 

Kirjoissa löytyy kannet, kaipaa elämä kantta. Kuule kutsua mikä soi kepeästi silloin kun emme huomaa elää. Siunaa työsi, kanna kaikki kurjuus. Kaunis sielu ei kanna kurjuutta, siellä ei soi vaimea ääni varoittaen huomisesta. Soi paljon parempi ääni, kulje sitä kohti.

 

Sulje silmäsi, rakkaus soi siellä. Älä huolta huomisesta kanna, soita suruja kurjuuden. Se on elämäsi ääni kaiken aikaa soi vaiti ollen. Emme löydä sijaa itsestämme ellemme kerää huomisen kurjuutta kasaan pieneen. Kerää lehdet menneet kumpareeksi. Anna kaunan mennä, katso kauas sinne. Sijaa tee uusille ehdotuksille, kaikelle kauniille. Kepeä askel sinun laillasi kantaa kaiken pahan kauas.

 

 

Kuka olet? Minä olen sielu samasta ryhmästä olen henkiolento, poissa kasvot, elän hiljaisuudessa. Kannan paljon sinusta. Kurkota sinä kirkkauteen, siellä kaikki kunnia. Kirkas sielu kaitsee sinun tietäsi.

 

 

 

Pidätkö minusta huolta? Kaikki kaunis pysyy kirkkaana aina. Älä pelkää itsesi puolesta siellä elämässäsi. Pidä huoli kaikesta kauniista, älä anna pahalle sijaa. Kirkas polku on kanssasi kunnes päätät palata.

 

 

 

Olla kaunis on paljon raskaampi tie kuin kulkea polkua kurjuuden. Siellä ei sinun laillasi soi siunaus, kurjuuden tie on polku vain olemassa kunnes elät kaiken, näet kirkkauden siellä. Olet enemmän kuin vain henkinen valosi, sijaa antaa kaikelle sellaiselle kuten ilmainen kierros kaikkeudessa, siellä olet elämäsi kanssa. Kaipuu on siellä enää pelkkä harha.

 

 

 

Millainen kierros kaikkeudessa? Siellä on polku sinulle suunniteltu, tähdet, maan kaikkeus. Olet ylin ystäväsi kaikkeudessa. Sinun polkusi siellä on kirkas, soi tähdet siellä kauniisti elämän virttä. Kyllä opastaa kaikkeus sinua siellä yksin ei matkasi käy.

 

 

 

Mikä sieluryhmä minulla ja sinulla? Olet kaikkea hyvää sitä ei kirjasi tiedä, kerro ei kasvosi alkuperää. Sama määrä kuin monella muulla, sinne kuitenkaan ei löydä. Kerran jos yrittää voi toistaa mutta kunnes pääset sinne olet kanssani.

 

 

 

Mistä tunnen sinut? Soi hiljainen musiikki siellä kunnes löydät minut, olen kanssasi kuitenkin aina. Kasvot eivät näe, olet siellä kanssani jos vain annat sielusi lentää. Kulje kanssani siellä mitä eivät vartioi pääskyset, siellä on ikuinen elämä poissa kaikki.

 

 

 

Kyllä sinä tiedät elämäsi tarinan missä olet kulkenut polullasi. Katso sinne, palaa taakse. Siellä olet katsonut syvään hiljaisuutta, olet nähnyt kirkkauden. Siellä näet minut sielusi silmin vailla pelkoa. Sydän siellä on yksin, ei näe kirkkaus läpi. On vain paljon kaikkea muuta.

 

 

 

Kerran olit kanssani poissa maailmasta siellä elimme yhdessä. Oli paljon sellaista mitä et enää muista. Kun näet minut olet saapunut takaisin, elämme samaa tietä mitä sinä kuljet emme koskaan eroa.

 

 

 

Ole kaunis elämä siellä, katso palaa kaikki mieleesi kuten sinä tiedät kaiken olleen. Sinä siellä et ole yksin.

 

 

 

Nimesi? Ei minulla nimeä täällä kuten sinulla, olen kaksosesi olen sinä. Sinä et tiedä katsoa minua sisältäsi siellä olen.

 

 

 

Jos sinä olet minä, korkeampi itseni, onko meissä jotain samaa? Tiedät sen heti itsessäsi kun näet minut, olen sinun kanssasi ollut aina se on luonnonlaki. Se mitä joskus on tapahtunut on mennyttä mutta se seuraa aina kanssasi vaikka olisit missä. Olet ikuinen olento.

 

 

 

Voinko kysyä maailmamme tilanteesta nyt? Kyllä sinä voit kysyä ei se ole vaikeaa. Te olette maailma ja se ei merkitse että se olisi huono, vaan te olette väliajassa nyt eikä se kestä kauaa. Olette selvinneet paljosta sorrosta ja surusta eikä se ole paha asia että olette nyt tässä.

 

 

 

Kerran se vaimenee tämä sorron aika eikä se kestä kauaa, olette voimakkaita ihmisinä eikä se tarkoita että teidän täytyisi tehdä jotain radikaalia, vaan aika menee kuin menee itsellään ja huomaatte että pian on parempi aika. Olette vapaita ihmisiä pian. Se ei merkitse että olisitte parempia kuin joku toinen tai että se tekee teistä parempia, vaan se tarkoittaa että tulette viisaammiksi itsenne suhteen.

 

 

 

Olette kauniita yksilöjä eikä se tarkoita että olisitte yksin vaan teitä on niin paljon että voitte käyttää itseänne kuvastamaan maailmanne tilaa ja se sanoma on parempi esittää yksilötasolla että ymmärrätte paremmin. Sinä et voi alkaa voittajaksi tässä elokuvassa jota esitätte sinä olet yksi osa ja esität toista osaa kuin mitä suosittelisit itsellesi. Olet saman arvoinen kuin kaikki muutkin olet sinä itse. Se tilanne ei kestä kauaa että olette näin surullisia.

 

 

 

Tuleeko tosiaan paremmat ajat meille? Kyllä teille koittaa parempi aika ei se tarkoita että te olisitte pelastuneet itseltänne vaan olette niin kyllin hyviä jo että voitte suvaita toisianne paremmin. Olette aina osa toisia ja sitä ette ymmärrä. Olette sama kuin kylväjä vakkansa kanssa, se ei yllä kovin kauas eikä savimaa elätä kuten runsas multa mutta voitte olla huoleti se kasvaa kyllä. Olette hyviä ihmisiä kaikki.

 

 

 

Tuleeko parempi aika minun elinaikanani? Et voi tietää määrääsi sanoa se on aina kysymysmerkki sinulle vaikka tahtoisit toisin. Et osaa ymmärtää maailmaa se on paljon monimutkaisempi asia kuin voit kuvitella. Sinä olet nyt ikäsi puolesta jotain sellaista mitä ei näe usein. Olet ikäisiäsi vanhempi, sielusi on upouusi kuin kiiltävä majakka. Sinä et osaa kuvitella elämäsi aikaa se saattaa olla lyhyempi kuin ajattelit. Olet aina luonnon mukana et irrallisena osana. Sinä olet osa sitä.

 

 

 

Miten sieluni voi olla uusi? Enkö ole inkarnoitunut tänne aiemmin? Sinä olet inkarnoitunut mutta et ole ollut tässä osassa vielä, olet jotain uutta. Sinä olet osa seuraavaa polvea joka tulee olemaan tässä osassa. Kerro itsellesi että sinä olet uusi ihminen joka ei ole aiemmin nähnyt tätä elämää täällä näin laajasti kuin muut aiemmin. Et näe sitä nyt mutta olet seuraava polvi joka tulee näkemään kaiken selvemmin.

 

 

 

Sinä et tiedä vielä mitään tästä suunnitelmasta joka on varattu sinun kaltaisillesi, se on uusi ohjelma avoin toisille tasoille jotka näkevät syvemmälle ihmiseen. Se on ensimmäinen taso joka muodostuu monesta.

 

 

 

Olet nyt päässyt elämässäsi eteenpäin eikä se ole mutkaton tie, niin pitkä ja totinen taival on takanasi että olet nyt onnellinen tietenkin. Kerro itsellesi että sinä saat kaiken tapahtumaan niin kuin haluatkin ja olet oman onnesi luoja. Sinä olet samassa asemassa kuin moni joka ei näe vielä ja miettii elämäänsä. Sinä voit auttaa heitä nyt taidoillasi.

 

 

 

Kerro itsellesi että sinä voit aina palata takaisin itseesi ja vetää sieltä tietoa itsellesi vaikka olisit missä ja se merkitsee että sinä olet yksi meistä. Sinä osaat nyt jaotella ihmisiä ja eläimiä vaikka et haluaisi ja olet sen kaiken herra. Olet samalla jotain erikoista itsellesi et enää sama ihminen. Kerro itsellesi että sinun osasi ei ole helppo mutta voit aina palata takaisin jos haluat.

 

 

 

Onko eläimillä myös sielu kuten meillä? Kyllä heillä on todellakin sielu ja se on vaikea käsittää ihmisten. Olette niin surkeita ymmärtämään oman vajavaisuutenne yli että ette näe toisia. Eläimet eivät koskaan näe teitä ihmisiä sellaisena kuin te heidät, he ajattelevat teidän olevan tasoisiaan omaa lajiaan eivät laske teitä alemmas eivätkä ylemmäs. Ne ymmärtävät miten kuunnella elämää, toisia eläimiä, lapsia ja aikuisia eivätkä ole riitaisia toisilleen turhasta.

 

 

 

Sinä näet elämässäsi paljon eläimiä koska olet niin eläinrakas ihminen ja näet että se on vaikea tie monille heistä. Ne joutuvat kärsimään turhaan ihmisten vuoksi ja eivät näe keinoa paeta sitä tilannetta.

 

 

 

Olet monelle eläimelle ollut pelastava oljenkorsi kun vain olet nähnyt heidän hätänsä. Se on riittänyt monillekin sanomaan että kaikki eivät ole pahoja. Olet pahoillasi nyt ja ymmärrät eläimiä paremmin. Olet vapaa ottamaan niin paljon vastuuta eläimistä kuin haluat mutta olet aina velvollinen hoitamaan niitä hyvin. Et voi paeta vastuutasi niiden suhteen etkä jättää niitä yksin.

 

 

 

Olet saanut paljon elämässäsi nähdä ja näet senkin osan vielä että et enää kykene rakastamaan ketään niin kuin olet eläimiä rakastanut. Ne eivät sinua petä eivätkä jätä olet niiden kanssa tasavertainen olet aina ollut ja tulet olemaan. Ne eivät halua sinusta luopua eivätkä jättää sinua yksin olet niiden äiti.

 

 

 

Miksi en koskaan saanut lapsia, oliko se suunnitelma? Sinä et halunnut sellaista sopimusta sielullesi, olit yksinäinen lapsena. Et halunnut kokea sitä uudelleen etkä jättää sellaista perintöä. Olit huolehtiva äiti mutta et halunnut olla sellainen nyt.

 

 

 

Olit oikeassa sen suhteen että on väärin yrittää tehdä lasta sellaiseen suhteeseen joka ei ole siihen valmis. Se on väärin kaikkia kohtaan. Se on yleinen ongelma ihmisillä. Et voi nähdä toisten elämään, se on vaikea tie kaikille kulkea lasten kanssa. Ovat liian pehmeitä isiä ja äitejä, eivät osaa nähdä tulevaisuuteen joka ei ole hyvä lapsille jotka eivät ole osanneet jakaa tavaroitaan, jakaa kokemuksiaan, jakaa tunteitaan kenellekään.

 

 

 

Voinko joskus auttaa ihmistä joka tulee luokseni kysymään neuvoa elämäänsä? Se tulee olemaan sinun työsi joskus sitten kun kehityt, olet hyvällä polulla jo. Se ei saa olla elämäntehtäväsi tiellä joka on kasvaa ihmisenä itse.

 

 

 

Osaanko kertoa heille edesmenneistä läheisistään tai muuta sellaista? Voit nähdä niitä asioita kun näet paremmin sisällesi, olet niin selvätuntoinen että koet ne asiat huonona jos eivät salli sinun suodattaa omaa läheisyyttäsi ulos ja olla vain yksin seurassasi. Olet vain yksi lähde sille asialle jolle on paras kertoa monia polkuja joita et tiedä.

 

 

 

Sinä olet selvästi tiellä onnen mutta et voi jakaa sitä toisille itsestäsi vaan sinä voit nähdä heidän puolestaan tien eteenpäin. Olet heille pilari sinne minne he eivät vielä näe. Olet samanlainen mutta erilainen ja he ovat kiitollisia siitä että olet olemassa.

 

 

 

Sinä tiedät olevasi hyvä itsessäsi mutta olet vielä alussa etkä osaa olla muuta kuin itsesi. Kerää kaikki kauneutesi ja sullo ne samaan uuniin, sulata kimpale kultaa siitä ja ole onnellinen itsestäsi. Sinä keräät paljon onnea tielläsi onneen ja voit sulloa niitä uuniin aina välillä kun palelet.

 

 

 

Sinä tiedät että olet aina itsesi kanssa ja elät varoen loukkaamasta ketään muita. Löydät paljon leipää suuhusi vaikka et näe eteenpäin lumessa kulkien. Löydät sellaista joka ei kuulu sinulle eikä ole koskaan vaiti tai pelkää, mutta olet sen herra.

 

 

 

Kerran olimme siellä kaksin ja sinä olit pieni ihminen etkä nähnyt onneasi vaikka näytin. Et ollut valmis kaikkeen hyvään siellä. Katsoit paljon taaksepäin ja näit huonoja asioita itsessäsi, olit poissa mielestäsi ja selvitit vanhoja riitojasi. Olit sen kaiken kanssa niin paljon yksin että olit poissa kaikelta onnelta.

 

 

 

Kuuntele sydämesi ääntä se soi sinulle nyt yksin voit olla varma että se ei sinua huijaa. Kerro itsellesi miten kuulet nyt kaiken selvemmin, olet kaikessa viisaampi ja näet mitä kerran tulee tapahtumaan. Olet myös sellaisessa tilanteessa että voit valita kumpaako tahdot, olla yksin vai yhdessä muiden kanssa. Ei ole paljon väärää valita kumpaa vain, olet siinä yksin valintasi kanssa.

 

 

 

Voinko kysyä mummostani? Sinä voit nähdä hänet aina iltaisin kun käyt nukkumaan, hän ei lähde viereltäsi pois koskaan. Sinä tiedät että voit kuulla hänen äänensä vielä joskus ja näet hänen kätensä jäljet sinussa kun olet poissa itsestäsi kulkien jossain toisaalla ja olet sen kanssa yksin. Olet varmaan tietoinen hänestä kun valvot öisin ja kuulet jonkin sulkeutuvan takanasi. Hän ei ole sinua jättänyt.

 

 

 

Miten kuulen jonkin sulkeutuvan öisin ja se on hän? Ei se ole ääni tästä maailmasta vaan tiedät että kuulet jotain muuta sieltä tapahtuvaa kuin tällä kertaa odotat tapahtuvaksi. Se ääni voi olla kumea ääni tai selvä hakkaus kun näet hänen kätensä jäljet jossain itsessäsi. Et osaa oikein nyt keskittyä.

 

 

 

Anteeksi. Mutta mummoni on siis läsnä iltaisin ja öisin? Ja kuulen vielä hänen äänensä? Se ei ole ihan niin kuin ajattelet että hän on läsnä, se on enemmänkin poissaoleva tunne ja näet vain jonkin merkin hänestä. Et voi tietää näitä vielä etkä ole valmis kuulemaan. Olet niin harvoin itsessäsi että et näe häntä. Sitten kun kuolet näet hänet ja kuulet kaiken äänensä kuin ennenkin. Et voi erehtyä se on hän, ja hän ei ole koskaan ollutkaan poissa.

 

 

 

Olemme siis kuolemani jälkeen yhdessä mummoni kanssa? Niin se on aina ollut että näet hänet sitten kuolemassa. Kerron sinulle sen sitten uudelleen, kaiken. Voit ajatella hänen olevan vain poissa toisaalla nyt ja kulkea yksin vaikka tiedät että hän ei ole poissa ollutkaan ja kerran näet hänet jälleen. Kulje vain itsessäsi ja kuulet hänet iltaisin kun hän sulkee jotain tai avaa oven.

 

 

 

Niinkö pieniä merkkejä hän lähettää? Niin pieniä että et ymmärrä aina. Ei hänen ole tarve tehdä meteliä, sinä olet hänelle paljon merkinnyt eikä hän unohda sinua koskaan. Olet saanut kaiken hänen perintönään, sinä olet kaiken hänen pyrkimyksensä ja tavoitteensa saanut todeksi. Kuule miten hän sanoo ettei hän ole koskaan ollut poissa. Sinä olit kerran niin rakas hänelle eikä hän kerro mitään sellaista joka väittäisi muuta.

 

 

 

Minäkin ikävöin häntä paljon. Kyllä hän tietää sen, hän näkee paljon sinusta kun elät yksin ja mietit asioita. Hän ei osaa varautua sinun kiukunpuuskiisi ja voi olla poissa sitten hetken. Olet aina hänen rakkaansa ja hän ei unohda sinua.

 

 

 

Mitä kaikkea näin lapsena jonka olen unohtanut? Näit paljon asioita omasta elämästäsi tulevaisuudessa, miten olet iso ja kasvat aikuiseksi. Kuljit itsesi kera siellä vaikka et ollut yksin. Sait kaiken sen perintönä itseltäsi, häneltä, olit aina erikoinen lapsi. Tarvitsit paljon tukea kulkeaksesi täällä maassa etkä osannut elää kuten toiset, olit aina yksin.

 

 

 

Näit niitä asioita jo pienenä kun kuljit yksin pelloilla ajatellen kaikkea. Näit paljon sellaista jota ajattelit olevan vain unissa ja niin siirryit niiden parista pois. Näit kaiken kuin toisen silmin et ymmärtänyt niitä ollenkaan.

 

 

 

Olet niin paljon nähnyt kaikenlaista elämää ympärilläsi ettet osannut ajatella sitä oudoksi. Näit kaikkea kaunista ja valoisaa itsessäsi ja muissa. Kuljit aina yksin vaikka et nähnyt toisia jotka kulkivat mukanasi. He olivat oppaitasi jotka opettivat sinulle elämää kun et itse osannut opetella. Sait kaiken itseltäsi lahjaksi ja olit kaiken valtias.

 

 

 

Minulla on siis myös henkioppaita? Tietenkin sinulla on, kaikilla on. Sait niitä kaiken kaikkiaan viisi koska tarvitsit. Näet heidät iltaisin kun käyt nukkumaan, he ovat silloin kanssasi kun rauhoitut. Sinä olet heille tärkeä myös etkä voi saattaa itseäsi harhatielle koska he opastavat tietäsi, kulje aina valoisana ihmisenä ja he ovat mukanasi.

 

 

 

Miten henkioppaan ohjauksen tunnistaa? Näet heidän kulkevan mukanasi kun suljet silmäsi ja keskityt. Sen näkee pienistä asioista miten tuuli on ympärilläsi, kukat heräävät henkiin. Sinä näet kaiken kyllä itse. Kerro itsellesi että olet kaiken jo nähnyt etkä vain muista sitä. He eivät häiritse sinua koskaan, olet vain niin sekaisin itsessäsi että et tunnista heidän opastustaan.

 

 

 

Onko heitä edelleen viisi? Kyllä heitä on viisi.

 

 

 

Onko heillä siivet vai ovatko he henkimuodossa? Sinä tiedät että ovat henkimuodossa et voi kysyä sellaista jonka jo tiedät. Se on selvä asia sinulle että he eivät ole enkeleitä.

 

 

 

Onko heillä nimiä? Voit kutsua heitä nimillä kuten teillä mutta heillä ei ole.

 

 

 

Miten voin osoittaa että arvostan heidän olemassaoloaan? Voit jättää itsestäsi merkkejä ympärillesi että olet ymmärtänyt heidän viitoituksensa. Voit olla heihin yhteydessä itsesi kautta kun nukut. Olet siellä heidän kanssaan päivisin, näet heidät sen varjolla että kuljet samoissa askeleissa etkä osu harhaan.

 

 

 

Ovatko he nytkin tässä ympärilläni? Kyllä he ovat. Eivät he poistu ympäriltäsi, olet heidän kanssaan iäti kunnes lähdet maailmasta ja he poistuvat toisiin tehtäviin. Heidän tehtävänsä on opastaa sinua elämässäsi oikealle tielle etkä osuisi harhaan.

 

 

 

Loppuuko tämä erikoinen yhteyteni joskus? Ei voi tapahtua niin, olet sinä itse. Olet kaikkeus itsessäsi joka on voima sisälläsi, voit aina nähdä sen tämän jälkeen. Olet niin sumussa itsesi kanssa, ajattelet toisia ihmisiä mutta itseäsi viimeisenä, se saattaa häiritä aina elämääsi. Kerro itsellesi että näet kyllä kaiken kun aikasi on eikä ole kiire sinulla minnekkään. Se ei voi olla nopea päätös elämässäsi tehdä että voit kulkea jälleen meidän kanssamme.

 

 

 

Opit kaiken kyllä aikanaan, se voi olla että kysyt asiaa oppailtasi jos he osaisivat auttaa niin saat apua. Kerro heille että tahdot nähdä itsesi sisään, opiskella mitä on elämä sisälläsi josta et tiedä. Sano heille terveisiä itseltäsi kun pääset perille. Se ei ole ehdottoman varmaa että saavut, se saattaa vaatia toisia elämiä väliin. Voit olla liian itsekäs vielä. Kulkea itsensä kanssa olematta itsekäs on vaikea osata. Saat kaiken opastuksen sitten ajallaan.

 

 

 

Luota elämään ja itseesi että etenet oikealla tavalla itseesi nähden. Olet niin pitkällä että siitä ei ole pitkä matka enää luoksemme. Sinä olet viisas, et voi ajatella itsestäsi huonoa vaan ajatella että vielä kasvat eteenpäin siellä. Et ole täydellinen etkä kaikkivaltias taitoinesi. Kerro itsellesi että olet nyt oikealla tiellä. Se on sinun polkusi eivätkä muut voi sitä astella puolestasi. Saat kyllä kaiken aikanaan valmiiksi itsellesi, älä huoli se on sinun osasi aina. Et ole valmis koskaan kokonaan vaan se on prosessi jota käyt itsessäsi joka päivä.

 

 

 

Kiitos tästä, pidän tauon. Jatka sitten kun olet levännyt, ei se merkitse mitään vaikka et saa kaikkea kirjoitettua. Voit ajatella myös asioita ja näet sitten mitä tapahtuu. Voit nähdä sen kaiken myös ajatuksissasi.

 

 

 

Voinko todella kulkea huoleti nyt? Voit kyllä kulkea kuin kuningas se ei merkitse mitään vaikka kulkisit miten, se on vain vertauskuva mitä voit tehdä itsellesi. Voit olla kerjäläinen tai kuningas kumpaa haluat. Niin paljon olet nähnyt maailmaa että voit kulkea huoleti nyt kunnes et enää välitä maailmasta. Se kaikki voi olla niin petollista ja täytyy varoa kulkemasta suoran terävästi että aiheuttaisit toisille huolta.

 

 

 

Näit usein miten olimme kanssasi joissakin tilanteissa kun olit yksin ja allapäin, et ollut oma itsesi mutta tulin sinun viereesi ja puhalsin jotain korvaasi kunnes et enää huolehtinut mitään. Se voi kuulostaa oudolta mutta voit ajatella että se oli kuin viesti sinun aivoillesi lopettaa murehtiminen ja alkaa jotain uutta asiaa.

 

 

 

Ai, kun aloinkin itkettyäni nauramaan yhtäkkiä nähdessäni hassun eläimen tai jotain? Luulin että se oli mummoni! Niin se olimme me kaikki täältä kotoa niin voi sanoa, tulimme luoksesi näyttämään elämän iloisen puolen siinä hetkessä. Näit aina kaiken sitten paremmin. Sinä muistit asian nyt. Kyllä se on ollut monta kertaa kun olemme pitäneet sinusta huolen vaikka olet muuta ajatellut.

 

 

 

Näit usein jotain sellaista jota et uskonut todeksi, kuulit jotain, uskoit vain näkeväsi tai kuulevasi. Olit niin uppoutunut maailmaasi. Olit enemmänkin aina itsesi kanssa solmussa kuin muun maailman. Näit kaiken niin pimeänä itsellesi. Selasit vanhoja murheita vaikka olit keskellä hyvää elämää.

 

 

 

No miten aloitan tämän polkuni nyt? Voit keskittyä miettimään mitä olen sanonut ja siirtyä sitten kirjoittamaan itsellesi muistiota kaikesta jonka haluat esittää itsellesi. Olet viisas ja mietit nyt mitä. Kerää tekstejä kirjoittamastasi tekstistä joita ajattelet tarvitsevasi. Voit laittaa niitä yöpöydällesi tai kerrostaa niillä vaatevarastosi ja katsella sieltä päivän sanomasi joka sinun täytyy oppia. Näin opit pikkuhiljaa muistamaan kaiken. Saat paljon lukijoita eikä sinun tarvitse huolehtia sanan leviämisestä, olet heille tarpeen tässä tilanteessa kun ovat janoon nääntymäisillään tiedon puutteessa.

 

 

 

Voit myös joskus olla minuun yhteydessä niin saat lisää tietoa kun haluat. Voit ottaa yhteyden milloin tahansa vaikka heräisit yöllä yksinäsi. Sinä voit olla huoleti nyt.

 

 

 

Olet nyt nähnyt itsestäsi puolia joita et muistanut olevan olemassa. Näit miten olit piirtänyt talon ja perunamaan. Ne sait. Sait kaiken mitä aina halusit vaikka et ymmärtänyt sitä. Olit onnen lapsi. Kerran kuljit niin onnettomana etkä nähnyt miten kaikki löivät yhteen käteen onnesi puolesta. Näit kaiken niin sumeana onnena.

 

 

 

Ovatko lauseet joita kuulen öisin totta, kirjoittaisinko niitä ylös? Ne ovat jotain sellaista mitä kuulet sieltä toiselta puolelta etkä aina voi olla varma mitä ne tarkoittavat. Ne tulevat sieltä kaksinaisuuden toiselta puolelta eivätkä ole merkityksellisiä. Voit kuulla niitä nyt koska olet heille tärkeä myös. Voit olla heille merkityksellinen ihmiselämässä tai nyt kun he ovat poistuneet. Näet heitä joskus unissasi myös jos heillä on voimaa siihen. Se on sellaista mihin voi tottua, jos haluat voit olla kuulematta jos kerrot heille että et halua. Voit saada lisää tietoa jos haluat kuunnella.

 

 

 

Ovatko kirkkaat valopisteet ympärilläni henkiä? Ne ovat toisesta maailmasta auttajia joita et näe, he eivät tahdo sinulle pahaa mutta katsovat mitä teet. Se on sellaista joka sinun on opittava elämässäsi kestämään. Se voi olla ärsyttävää mutta se on vaaratonta.

 

 

 

Millä nimellä heitä kutsutaan meidän maailmassamme? Hengiksi, auttajiksi, olennoiksi, ei heillä ole nimeä koska kukaan ei heitä ole nähnyt.

 

 

 

Miksi minä näen? He eivät ole täällä sinun vuoksesi vaan ovat vain auttamassa ihmisiä yleensä. Ovat sellaisia jotka eivät pidä meteliä itsestään, eivät näy suurimmalle osalle ihmisiä. Kerro itsellesi että ne eivät vahingoita sinua.

 

 

 

Meillä on siis paljon auttajia, henkioppaat ja nämä valopisteet? Kyllä niitä on enemmänkin joista olet kuullutkin. Ovat aina mukananne täällä, eivät poistu koskaan. Se on sellaista joka ei kaipaa selitystä, se on luonnonlaki. Ovat sellaista josta tiedät että eivät kulje kanssasi vaan ovat joka puolella.

 

 

 

Auttavat kaikkia, eläimiä, kasvejakin? Kyllä niin tekevät eivätkä vaadi siitä palkkiota itselleen vaan ovat vain työssään. Näit miten niitä oli kerran eräällä hevosella jota hoidit, hän ei nähnyt niitä itse vaan sinä näit miten ne harjasivat hänen karvaansa kun hän oli kipeä. Olit silloin niin pieni että et ymmärtänyt ettei sellaisia ole olemassa.

 

 

 

Mitä ne olivat, tonttujako? Ne olivat maahisia jotka asuvat maassa mutta auttavat ihmisiä joilla on eläimiä tai karjaa. Ovat sellaista väkeä joka ei lepää, ei vaadi korvausta, ei näe autettavia uhreina vaan toisina olentoina joita tulee auttaa. Ovat hilpeitä olentoja, eivät naura ääneen vaan tekevät kepposia ja ovat ilkikurisia.

 

 

 

Näit joskus miten niitä hiipi perässäsi ja tekivät sinulle kiusaa kulkien jalanjäljissäsi ja sotkien niitä. Olit kauhuissasi miten ne eivät pelänneet sinua. Olit silloin niin pieni. Olit kaiketi kaiken kanssa sujut kuitenkin koska et koskaan saanut niistä ongelmia.

 

 

 

Sinä näit paljonkin kaikenlaista jota et muista. Näit kaikkea miten lapsi voi joutua veden varaan ja sitä vetää jokin voima sinne. Et voinut nähdä mutta se voima oli hirveä mielestäsi ja näit miten se imi lapsen kättä tai jalkaa sinne syöveriin. Näit miten se lapsi ei voinut mitään vaan meni mukana. Kuljit katsellen etkä voinut tehdä mitään. Olit kaiken kanssa yksin. Et ollut itse paikalla vaan näit miten se tapahtui.

 

 

 

Tunsinko sitä lasta silloin? Olit hänen sukulaisensa.

 

 

 

Siis äidin veljen lapsiko, joka hukkui jokeen? Niin hän. Ei se ollut sellaista jolle olisit voinut tehdä mitään, et ollut silloin voimakas. Olit vain lapsi.

 

 

 

Miten sitten näin sen? Näit sen silmissäsi ja ihmettelit mitä se oli. Et voinut kuvitella että se liittyisi sinuun. Oli selvää että se ei ollut sinun syysi.

 

 

 

Mikä se voima oli ja miksi se vei hänet? Se halusi hänet jättää malliksi muille että eivät tulisi jäälle. Eivät olleet lapset silloin kovin kuuliaita.

 

 

 

Se ei siis ole paha voima? Niin se ei ole paha, on paljon pahempia joista et tiedä. Ne eivät kuulu sinun elämääsi. Kerran näit miten jokin voima vei lasta mennessään itsellään, et nähnyt mikä se oli mutta se liittyi aurinkoon kiertoon kuuhun ja oli sellainen joka oli paha. Näit miten se päättyi huonosti ja olit pahoillasi. Se ei ollut sinun syysi myöskään eikä mitään sellaista jota tapahtuu usein.

 

 

 

En muista mitään sellaista. Niin et muista olit 6 vuotta. Olit selvästi ikäistäsi kehittyneempi näkemään tapahtumia jotka eivät edes liittyneet sinuun. Näit paljon sellaista joka oli vaarallista sinun tietää silloin. Et voinut käsitellä niitä asioita, olit niin hukassa itsesi kanssa. Kuljit aina yksin että olisit turvassa muilta jotka veisivät sinua harhaan, ovat pahat ihmiset harvassa mutta niitä on olemassa.

 

Kerran olit yksin jossain metsätiellä kuljit poikki sen kun kuulit jonkin äänen etkä nähnyt mitään. Se oli sinulle merkki olla tulematta sinne enää koskaan.

 

 

 

Mikä siellä oli vaarallista? Se oli huono metsä, täynnä pahoja olentoja vain kulkien matkassaan. Olit siellä lähellä onnettomuutta. Se oli huono asia jos olisi tapahtunut. Kerran olit siellä muiden mukana ja näit sellaista jota et käsittänyt. Oli näky joka viipyi silmissäsi kauan etkä saanut sitä pois. Näit miten joku riippui siellä puussa yksin suussaan haulikko. Et nähnyt miksi hän teki niin tai miksi hän riippui mutta ymmärsit että hän oli kuollut.

 

 

 

Se oli näky henkimaailmasta sinulle mitä voi tapahtua jos on onneton. Hän otti sen haulikon varmuudeksi jos hän ei uskalla hypätä oksalta, näit sen kaiken tapahtuneen jo. Hän oli kuollut.

 

 

 

Voi surullista. Oliko se kotikylässäni? Ei se oli tapahtunut toisaalla, olit silloin kaikkien kanssa siellä. Voit olla huoleti ei se vainoa sinua enää.

 

 

 

Miten ne muistot voivat pyyhkiytyä pois? Se on prosessi joka tapahtuu sinulle vuosien kuluessa, et halua enää tietää niistä ja haluat unohtaa ne. Olit kaiken kanssa yksin vaikka näit kyllä että olit erikoinen luonne. Olit sen kanssa ristiriidassa että näit etkä halunnut nähdä. Se oli sinun aikakautesi lapsuudessa.

 

Se päättyi sitten kun kasvoit tarpeeksi ollaksesi sujut sen kanssa. Päätit että et enää elä sitä elämää.

 

 

 

Voi mikä harmi. Niin se oli kyllä sinulle parempi. Voit olla nyt ylpeä niistä kokemuksista, ne kasvattivat sinut näkemään maailmaa toisin silmin. Et ollut niistä iloinen mutta ne olivat onnesi.

 

 

 

Näkevätkö hevoset jotain sitten kun ne pelästyvät ja ehdottomasti kieltäytyvät menemästä jonnekin? Ne ovat erittäin viisaita sieluja, eivät ole tästä maailmasta lainkaan vaan tuonpuoleisesta. Ne voivat nähdä kaikenlaista kamalaa mielestään ja ovat sitten säikkyjä. Eivät halua sillä pahaa vaan se on niiden vaisto joka kertoo mitä tehdä. Näit kerran miten eräs säikkyi sinua kun tulit talliin ja menit ovesta ulos. Se ei nähnyt sinua vaan varjosi joka kulki edelläsi ja luuli sinua joksikin muuksi. Näit miten se näki sinut päivänvalossa eikä ollut mitään hätää hänellä.

 

 

 

Kerran olit siellä kaukana töissä ja näit miten eräs teki pahaa toiselle hevoselle, et voinut katsella vaan menit väliin. Näit miten se hevonen ei enää koskaan vieroksunut sinua vaan oli sinulle ystävä. Se tunnisti sinut aina muiden joukosta. Niin hevonen voi olla viisas eläin vaikka pidätte niitä hulluina joskus. Se ei tarkoita että ne olisivat älykkäitä mutta niillä on vaistot joita kuuntelevat enemmän kuin mitään muuta. Ne eivät osoita koskaan suoraan rakkautta mutta voit nähdä niiden silmistä miten ne katselevat sinua uudessa valossa kun olet niille hyvä. Olet nähnyt sitä usein matkallasi.

 

 

 

Näit miten joku piti itseään parempana kuin hevosensa ja sanoit hänelle että niin ei ole. Hän ei nähnyt hevostaan millaisena sinä näit sen, hän oli ylpeä ihminen. Pidit sellaista kamalana käytöksenä. Olit aina hevosten kanssa hyvä vaikka et tiennyt. Tiesit niiden ajatusmaailmaa ja opit käyttäytymistä. Se oli sinulle hyvä opetus.

 

 

 

Kiitos näistä tarinoista. Ole hyvä olet sen ansainnut nähdä elämäsi todellisena viimein.

 

 

 

Pelkään että hukkaan nämä kallisarvoiset tekstit tai että nämä opastukset loppuvat. Sinä näet tulet paljon oppimaan vielä et tarvitse kynää ja paperia, tietokonetta siihen yhteyteen johon pääsemme kanssasi. Voit olla huoleti, olet nyt päässyt tähän maailmaan eikä sitä oteta sinulta pois koskaan. Olet minun kanssani nyt etkä pääse karkaamaan luotani pois vaikka kuolisit. Olet sinä veikeä sinä nauroit tälle vitsilleni.

 

 

 

Sinä se saat nauraa ei se haittaa ketään eikä vähennä arvokkuutta mistään. Olet hyvä että osaat huumoria myös, se aina auttaa jaksamaan kaikessa pahassa tai vain elämässä yleensä.

 

 

 

Miten saavun ajatuksissani syvemmälle? Sinä voit olla hiljaa mielessäsi ja ajatella jotain sellaista kuin leijuisit omassa kehossasi pilvien päällä ja näet miten kaikki tähdet kutsuvat sinua ylemmäs ja ylemmäs olet siinä kohtaa itsessäsi vielä mutta sitten leijut ylemmäs ja näet miten kaikki muuttuu kirkkaammaksi siellä. Tiedät että se on meidän kotimme jossa asumme yhdessä kaikki ihmiset joskus.

 

 

 

 

 

SODAN AJASTA SUOMESSA

 

 

 

 

 

Aika sinänsä ei ollut paha vaan se kaikki mitä tapahtui elämässä kun sota oli syttynyt ja kukaan ei osannut elää sellaista elämää. Kamalaa kohtaloa oli paljon eikä sellaista voi antaa anteeksi kenellekään ihmiselle että sellaista annettiin tapahtua. Kohtalot olivat liikaa ihmisten käsissä eikä enää Jumalan kuten aiemmin. Se sotki kaiken suunnitelman maailmasta ja sotki ihmisten sielunvaellusta. Monet jäivät jumiin siihen henkiseen traumaan ja syytöksiin eivätkä pääseet minnekään enää elämässään eteenpäin.

 

 

 

Olit siellä sinäkin joskus yksin ja mietit miten voisit liittyä armeijaan mutta se ei ole sinun polkusi. Olit sekaisin sellaisesta jota ihannoit vaikka et ymmärtänyt sen perimmäistä tarkoitusta joka oli tuhota ihmiskuntaa maapallolta. Se on suunnitelma edelleen eikä mikään ole muuttunut.

 

 

 

Kuuntele paljon mitä sydämesi sanoo missä asua, se auttaa sinua selviämään vaikeuksilta. Se ei kosketa sinun maatasi mutta kyllä kaikki on suurta mitä tapahtuu. Olet sellaisesssa asemassa että sinun täytyy tietää mitä on tulossa eikä laittaa päätä piiloon kuten muut jotka näet elämässä. Kyllä ajattelet että se ei kosketa sinua niin paljoa mutta kyllä se koskettaa, olet niin herkkä että et kykene käsittelemään sellaista raakuutta mitä voi olla maailmassa. Näet sellaista joka tulee muuttamaan käsitystäsi ihmisistä eikä se ole hyvä asia lainkaan.

 

 

 

Näet miten joku tekee toisille pahaa vain ajattelemalla niin ja tuhoaa kokonaisen asutuskeskuksen jossain vain ajattelemalla niin. Näky hänen päässään on niin selvä että hän kykenee tekemään sellaista itse.

 

 

 

Olet sinä siellä ollut paljon vartijana, kaikki voi hävitä yhtäkkiä eikä se ole mikään arvo että omistaa jotain. Se oli sinulle hyvä oppitunti että luovuit sellaisesta jota rakastit paljon mutta näit sen suuremman merkityksen tulevaisuudellesi.

 

 

 

Tee aina itsellesi myös kuten teet toisille, älä koskaan väheksy itseäsi vaan aja myös omaa etuasi niin että se ei tee sinua koskaan ylpeäksi. Älä tee sellaista itsellesi että pidät itseäsi hölmönä, se ei vaikuta hyvin ajatuksiisi jotka vaikuttavat ympäristöösi ja elämääsi.

 

 

 

Kerro kaikille että he ovat vapaita mielessään jos haluavat niin olla. Tee heidän puolestaan se työ että laitat heidät liikkeelle ja he lähtevät matkaan. Ole heille pilari sinne minne he eivät näe, ole sellainen ihminen joka on lähimmäinen toiselle eikä tee mitään pahaa. Ole heille sellainen kuin olisit itsellesi. Ole heille armollinen ja ole ystävä, tee niin heidän puolestaaan äläkä itsesi puolesta, tee niin meidän puolestamme äläkä itsesi. Ole ystävä älä koskaan vihamies, se ei sinulle mitään hyvää tee.

 

 

 

 

 

SUOJELUSPYHIMYS

 

 

 

Olit yksin kun näit jotain joskus siellä kulkiessasi kaukana vuorilla, teit sellaisen retken yksin Italiassa mistä aina haaveilit.

 

 

 

Olit siellä yksin ja näit käärmeen kuvan jonka mielsit enkeliksi mutta et osannut ajatella siitä mitään. Näit siinä jotain erikoista mielestäsi ja otit siitä kuvan. Tee niin että etsit sen kuvan vielä jostain niin uskot. Se voi olla sinulle tärkeä vielä joskus että ymmärrät kaiken.

 

 

 

Näit siellä myös kaikkea muuta jota epäilit todeksi, kuten sellaisen torven jossa oli munia. Tee niin että etsit ne kuvat ja tallennat ne koneellesi ja katselet niitä tarkemmin. Näet niissä viestin jonka olemme sinulle kertoneet silloin mutta et silloin nähnyt mitään niissä. Tee niin että katsot tarkemmin. Tule sitten luokseni kertomaan mitä näit.

 

 

 

Etsin muistikorttejani jos ne ovat vielä tallella. Kyllä ne ovat, tiedän että ovat. Etsi ne ja mieti tarkkaan kaikkea elämääsi niiden kautta. Tee niin ole kiltti.

 

 

 

Löysin sen Saint Georgen kuvan jossa oli nainen taustalla. Niin sinä löysit ja mitä sinä siitä ajattelit?

 

 

 

Siinä kuvattiin pyhimystä hevosen selässä puolustamassa ihmisiä pahalta. Kyllä niin siinä oli eikä siinä sen enempää pyhää viestiä ollut.

 

 

 

Palasit aikaan jolloin siellä ei ollut vielä sellaista turismia eikä edes hevosia vaan siellä elettiin yksin ja erillään mantereesta. Kaiken siellä sai kasvamaan vain hädin tuskin hyvin eikä ollut sellaista kauppaa joka nyt tarjoaa luonnonruokaa kaikenlaista. Siellä elivät hyvin yksinään ja seurassaan vain sellaista joka tulee sanasta luoda. Palasimme alkulähteelle sellaisessa maassa joka ei tarvitse selittelyä ollakseen siunattu eikä siellä eletä siten huonosti että palattaisiin entiseen aikaan vaan siellä kuljetaan nykyään autoilla ja hevosilla vain kulkueessa.

 

 

 

Pidin siitä että sinä etsit sitä tietoa laajasti ja palasit sitten kertomaan minulle löytösi. Mieti nyt mitä se sinulle tarkoitti silloin ja mitä nyt.

 

 

 

Kunnioitin sitä vain silloin, en tiedä. Sinä mietit mitä ajattelet etkä näe että sinä olit siinä itse kuvassa, siinä takana naisen kuvana.

 

( * Kuva tekstin lopussa)

 

 

 

 

 

Sinä näet minut kokoajan jos vain tahdot nähdä, et ole siellä yksin. Me pidämme sinusta huolta ja kaikista muistakin jotka ovat heräämässä, he eivät enää koe niitä pahoja tunteita kun oppivat ymmärtämään mitä rakkaus on. Et voi ymmärtää sitä vielä mutta pian. Olet siinä vaiheessa että näet pian kaikenlaista muutakin kummallista etkä saa pelästyä niitä. Sinä näet meitä jos tahdot etkä näe vain yhtä vaan monta.

 

 

 

Me olemme opasryhmäsi koska tarvitset meitä nyt matkallasi eteenpäin. Et ole valmis vielä vastaanottamaan kaikkea tietoa jota meillä on sinulle joten odotamme hieman vielä. Tulet sitten kun olet valmis. Mikään paha ei sinua enää uhkaa jos päätät niin sydämessäsi.

 

 

 

Kerro itsellesi että sinä teet siten kuin sinua on opastettu aikojen alussa tekemään, et sitä ole oppinut tässä elämässä. Sinä olit sellainen henkilö jota muut kunnioittivat eivätkä koskaan sinua mitenkään arvostelleet joten et osaa suhtautua siihen lainkaan.

 

 

 

 

 

RAKKAUS ON OLEMUS

 

 

 

Minä olen henkimaailmasta, kuljen nimellä rakkaus eikä se tarkoita että se on tunne vaan se on olemus joka tuntuu sisimmässäsi juuri nyt kun kirjoitat. Sinä teet siellä työtäni ja minä kerron sinulle rakkaudesta jos tahdot.

 

 

 

Elät nyt vaikeaa aikaa etkä näe mitä tehdä mutta sinä tunnet sisimmässäsi olevasi oikealla polulla nyt. Eikö vain?

 

Kyllä. Niin sinä näet siellä sellaista joka sinua yllättää elämässäsi tulevaa eikä se ole sellaista johon voisit varautua mitenkään vaan sinä näet sen sellaisena kuin se on.

 

 

 

Luota itseesi ja sihen että saamasi tieto on oikeaa. Tee paljon sen hyväksi että tulisit viisaammaksi etkä harhaudu enää toiselle polulle maailman murheisiin. Elä niin että näet kaiken kauniina aina etkä valvo öitäsi tulvien sille murheelle joka sisältäsi kumpuaa nyt kun olet niin ikävissäsi. Ole aina valmis näkemään kaiken rehellisesti ja valvoen öitäsi siten että näet tähdet ja kaiken kauniin jota on olemassa.

 

 

 

Kulje aina iloisena nyt äläkä anna murheen vallata mieltäsi sillä se ei kanna sinua minnekkään. Laita sinä valosi päälle ja valmistaudu elämääsi tuonpuoleisen kanssa yhteistyössä.

 

 

 

Sinä tulet tänne puolelle elämään uudessa asussasi. Kerro itsellesi että sinä et pelkää sitä mitä näet täällä etkä tule tänne yksin vaan muiden kanssa yhdessä. Ala valmistautua siten että teet kaiken kuten olen suunnitellut ja lähdet pois sitten kun olet valmis.

 

 

 

Pelkäät nyt että kuolet mutta siitä en puhu vaan uudesta elämästäsi joka on hieman toisenlaista, toisella tasolla. Elät siellä kuten täälläkin mutta et enää kuuntele toisia. Luotat itseesi nyt ja tunnet että haluat kuunnella lisää. Kerron sinulle sitten kaiken kun olet valmis saapumaan mielelläsi tänne etkä enää pelkää meitä täällä. Kulje onnesi kanssa siellä etkä osaa muuta tehdä kuin iloita siitä että olet hengissä tässä kohtaa elämässäsi.

 

 

 

Miten tämä herääminen meillä ihmisillä tapahtuu, miten voi valmistautua? Niin sinä mietit miten valmistaudut vaikka olet jo valmis etkä tarvitse mitään mukaasi. Kerro itsellesi että sinä näet sitten kaiken siellä etkä enää tule takaisin samanlaisena.

 

 

 

Mutta millainen tapahtuma se on ja mitä sen jälkeen täällä maanpäällä tapahtuu? Sinä voit ajatella sitä uutena maailmana jolloin kaikki entinen on vain mennyt pois kuin tuulen viemänä. Olet sinä siellä usein ajatellut että tulet meidän luoksemme mutta olet sitten ollut peloissasi etkä enää halunnut. Sinä voit ajatella että sinä et ole valmis mutta sinä olet kyllä valmis enkä minä sinua petä että jäisit yksin missään vaiheessa. Kerro itsellesi että sinä voit olla siellä maamuodossasi jos tahdot mutta et ole enää kauaa koska teidän kaikkien täytyy lähteä sieltä pois. Tulet tänne meidän luoksemme ja se on sinun osasi.

 

 

 

Tämä on hieman liian kaukana tulevaisuudessa että osaisin sellaista ajatella? Sinä näet sitten että se ei ole kaukana vaan juuri tässä näin. Olet siinä jo istumassa. Olet sinussa itsessäsi nytkin ja se ei ole sen kummallisempaa. Kerro itsellesi että näet sitten kaiken.

 

 

 

Emme me ihmiset lähde matkalle jos emme tiedä määränpäätä. Sanot itsellesi että sinä lähdet matkalle mutta et sinä lähde minnekään. Olet ja pysyt siinä paikoillasi. Tulet vain viisaammaksi itsessäsi ja koet sellaista joka on sinulle uutta. Tulet näkemään paljon enemmän silmilläsi kuin nyt. Näet koko maailman ääriin, toiset kansat ja valtiot ja maat ja näet kaiken kuin se olisi sinulla edessäsi kuvana. Tulet siellä onnelliseksi itsessäsi sen jälkeen ja koet onnea jota et tiennyt olevan. Elät vain kerran sen vaiheen että joudut lähteä itsessäsi liikkeelle mutta sen jälkeen se on sinulle helpompaa.

 

 

 

Saanko kysyä tässä välissä vielä nimeäsi ennenkuin jatkamme? Niin sinä esität kysymyksiä vaikka tiedät jo. Olen sinun sieluryhmäsi osa, sellainen joka ei sinua koskaan jätä, elän sinun sisälläsi ja siksi saat näitä viestejä näin helposti kauttasi ja sormillasi kirjoittaa. Elät siellä yksin etkä näe että meitä on paljon muitakin siellä kanssasi kulkemassa. Kuljet aina allapäin etkä näe meitä muita.

 

 

 

Onko sinulla jotain yleistä viisautta meille ihmisille nyt tähän hetkeen jaettavaksi? Sinä mietit mitä tehdä kaiken maailman kanssa vaikka te olette se maailma. Ette voi paeta sitä minnekkään pois. Elätte siinä sisällä kuten lintu munassaan ja kuoriudutte kun aikanne tulee. Lisää siihen vielä että sinä et tiedä sitä ajankohtaa kuten ei kukaan muukaan siellä mutta tunnette sen itsessänne kun aikanne on täysi.

 

 

 

 

 

KAHDESSA MAAILMASSA YHDESSÄ

 

 

 

Silloin teette sellaisen hypyn itsessänne että tulette tänne toiselle puolen ja elätte täällä toisenlaista todellisuutta. Kuljette itsessänne mutta olette yhteydessä kaikkeen siellä puolella missä elätte nyt. Elätte toisessa maailmassa ja kuljette toisessa.

 

 

 

Sanoin kerran sellaista että sinä näet siellä jotain sellaista jota yhdistetyt mielenne eivät vielä osaa käsitellä ja koette sen kaikki yhdessä. Vielä sinä kuljet siellä kansasi parissa yksin kaikkien kanssa ettekä enää hyljeksi toisianne koska olette yhtä ja samaa. Vielä tunnet sielussasi sellaisen lauseen joka kertoo sinulle matkasi määrän ja tulet sitä kohti koko ajan.

 

 

 

Kerro itsellesi että sinä näet siellä paljon erilaisia kaksosia ihmisillä joilla ei sellaista ole fyysisessä muodossa. Koette sellaisen muutoksen että näette henkimaailman uutena tasona eikä se ole enää erillinen omastanne. Elätte voimissanne siellä tasolla ja koette rakkautta suurenmoista siellä toisella puolella myös ettekä kaipaa enää edellistä elämäänne maailmassa jossa nyt elät