(c) saijankirjat

 

 

 

elokuu 2016 Sanoisimmeko ensin sanasen pienen sellaisesta tapahtuneesta asiasta luonasi jolloin säikäytit sen olentosi tiehensä ja olet nyt valaissut itseäsi sen suhteen mitä se saattoi tarkoittaa. Olemme erittäin pahoillamme tapahtuneesta ja olemme päättäneet eritoten hänen kulkuaan valaista takaisin luoksesi, äläkä päätä sinäkään olla iloitsematta kun hän jälleen on luonasi ja muista mitä tämä kaikki opetus antoi sinulle uutta ajatusta lähimmäisenrakkaudesta.

 

 

 

Usein sinulla näkyy olevan salaisena se toive että olisit vain erilainen henkilö etkä esillä toisille mutta olemme salailleet sinua tarpeeksi kauan ja tahdomme valaista edelleen sellaisen tapahtuman että kuuntele mitä kertovat sinun tehneen ja olet enemmän viisas, sillä saattavat he jo kovasti toivoa sinun ilmestyvän henkilökohtaisesti esiintymään. Etsimme viisaita kuuntelijoita edelleen etkä osaa varautua mistä heitä löydät itsekin vaan sellaisen toiveen esitämme että tulisit enemmän julkiseksi ja valaisisit siten toisten kulkemista.

 

 

 

Olen teidän osanne mutta ketä olette? Sen paljastamme sitten myöhemmin sillä emme tahdo sekoittaa teitä enempää vaan selitämme kaiken sitten aikanaan. Kuljemme paljon luonanne etsimässä useitakin kadonneita jäseniämme, hukkuneita useiden vuosituhansien aikana jonnekin emmekä aina löydä ainoatakaan. Mutta sitten jälleen joku itse päättää aloittaa vuoropuhelun.

 

 

 

Mutta oletteko jotain Thoth, Ra -olentoja vai ihan jotain muuta niin olisi pieni käsitys? Sellaisen tapahtuman valaisemme teille kaikille että näkekää salliessanne sellaisen tapahtuman jossa esitätte uusia kykyjänne ettekä valaitse niitä lainkaan siten että toisillenne esittelisitte vaan esitätte niitä tavallaan sellaisille henkilöille jotka ovat teitä opastaneet elämänne ajan teidän ollen täysin tietämätön kaikesta.

 

 

 

Uskomme että löydätte kaiken tarvittavan tiedon aikanaan ja olemme jälleen lähentyneet toisiamme hieman. Kerromme teille kaikille yhteisesti emmekä salaile keneltäkään erityisesti olemustamme.

 

 

 

Oliko se uneni totta nuorena kun kättelin keittiössämme opettajia? Sellaisen taidon olemme antaneet sinulle juurikin että salaat ainoastaan toisilta kaikkea mutta esität kyllä olemuksessasi toista totuutta. Sellaisen unen olet nähnyt totena ja sellainen tapahtuma oli. Kuitenkin se saattoi olla myös jotain sellaista jota kuvittelit, vaan se mielestämme oli tapahtunut juuri siten kuin ajattelitkin.

 

 

 

Liittyykö mummoni perheen talossa käynyt pallosalama tähän kaikkeen? Sellaista tarinaa emme tunnista vaan se saattaa olla toinen juttu kaikessa emmekä osaa nähdä ihan kaikkeen tapahtumiin historiassanne, emmekä edes saavuta sellaista pistettä mistä niin saattaisimme lähteä tekemään tuttavuutta perheidenne kanssa.

 

Usein teillä on historiassanne kaikkea kaunista ja hassuakin vaan se saattaa olla pelkkä uni.

 

 

 

Ehkä se oli sitten vain sähköinen ilmiö ukkosella. Sellaista tapahtuu ettekä osaa kuvitella miten heitä pelotellaan ukonilmalla emmekä mekään ymmärrä miksi sattuu teille sellainen tapahtuma että säikähdätte sellaista. Vaan selitämme sen aiheutuvan ainoastaan uusista jäsenistänne joita saapuu maailmaanne ettekä ole heitä uudistaneet siten että näkisivät miten luonto tapahtuu.

 

 

 

UUSI VARTALO PÄIVITYS

 

 

 

Saatamme toisinaan havaita miten esittelette toisillenne taitoja antiikin aikaisia ettekä havaitse niiden olevan mennyttä elämää jo. Kerromme esimerkin sellaisesta tapahtumasta kuten savotta jolla kuljitte usein töissä, vaan sekin tapahtuma on jo mennyttä tapahtumista ja olette siirtyneet kaikessa eteenpäin sellaisen suhteen.

 

 

 

Uudistamme käsitystänne valaistumisesta samaan tapaan kunnes esitätte ymmärrystä että saattelette itsenne kehitystä uudelle päivitykselle. Vaan sekin on hieman väärin sanoa, sillä esitämme ainoastaan että teille on tulossa kokonaan uusi vartalo. Sellaisen saatte sen vuoksi ettei teitä enää huijattaisi siellä alhaalla toisten toimesta sillä usein olemme havainneet teidän puutteelliset kykynne puolustautua useitakin lähteitä vastaan jotka suorastaan rikkovat sen henkisen kykynne uudelleen asetuksistaan ja jatkamme vain näin sellaista tapahtumaa jolloin teitä korvataan uusilla kannoilla jäsenillänne. Ettekä valaise lainkaan toisianne sen tapahtuman aikana siksi että pidätte uudistuksia paljon tärkeämpinä kuin olemuksienne jäseniä.

 

 

 

Sen korjaamme teidän käsityksessänne että uudistukaa kyllä, vaan selittäkää toisille miten sen teette niin osaavat hekin parhaiten taitonsa mukaan seurata perässä.

 

 

 

KADONNUT KISSA

 

 

 

Kiitos näistä henkilökohtaisista sanoista, mikäli saan kissani takaisin en osaa kuvailla miten kiitollinen olisin. Olemme vapauttaneet hänet kahleistaan ja saapuu hän sinulle sinne etkä saa olla hänelle vihainen, hän tahtoo olla juuri sinun luonasi etkä valaise sitä asiaa siksi hyvin että salaat itseltäsi kuka hän kertoo olevansa. Sallimme teidän kohdata jälleen ettekä erossa olleetkaan sillä salaat senkin itseltäsi että kuuntelit häntä kyllä kokoajan tapahtuman aikana.

 

 

 

Usein kuljitte unissanne yhdessä ettekä valaisseet sitä toisillenne vaan selititte miten olette aina olleetkin samanlaisia henkilöitä esittäen eri versioita olemuksissanne. Sillä kuuntelette kyllä ihan täysin ainoastaan omaa itseänne siinä kun kerrotte hänelle kuulevanne äänensä.

 

 

 

Kysyn vielä kun ** : sta tuntui että hänen kissansa oli hänen suojelijansa, mistä siinä oli kyse? Sellaisen taidon saatte kuunnella olemuksianne joka kertoo sellaista myös että elitte aikoinaan kovasti kuunnellen toisianne ja salaatte sellaisen taidon itseltänne nykyisin, vaan se selittyy sillä yhteydellänne että suojelette toisinne kovasti silloin jos jokin teitä uhkaa yhteinen asia. Kuulimme kyllä ** : n ajatukset ja oli hän surullinen menetyksestään, sillä esitimme hänen olevan velkaa kuitenkin taivaalliselle ajatukselleen sen verran että antaisi meidän tuudittaa uneen sen olennon joka oli jo kovin väsynyt ja rampa.

 

 

 

Kerromme hänelle kyllä miten olette häntä arvostaneet ja kaivanneet eikä hän esiinny täällä lainkaan pahoillaan vaan esittää kaunista unta ja karva on hänellä uusi ja kaunis. Selitämme usein teille maapallon asukkaat että olette polveutuneet useistakin kissaolennoista, vaan selitämme sen uudelleen myöhemmin ettekä saa siitä ajatella surullisia asioita vaan edistämme sellaista tapahtumaa että kuunnelkaa historianne todellisena.

 

 

 

Koskahan minä ymmärtäisin että tämä yhteyteni teidän kanssanne on totta, olen niin paljon kirjoittanut enkä sitä vieläkään uskalla uskoa, tämä on kummallista ja olen pahoillani. Sellaisen ymmärrämme täysin tapahtuvan ettette osaa kuvitella mitään kummallisempaa kuin että keskustelisitte omassa mielessänne ja kuuntelisitte sitten vielä ohjeita kaikesta elämästänne lisäksi.

 

 

 

Usein ymmärrätte vääriä ajatuksia siitä että sellaista tekisivät vain sellaiset henkilöt joilla on maltti kateissa, sanotteko toisin, tarkoitamme mieli kateissa. Kuuntelemme useitakin henkilöitä tällähetkellä ja heillä kaikilla on sama ongelma etteivät osaa kuvitella tällaista kuitenkaan ihan todelliseksi. Selittävät he ystävilleen uskovansa suurempaan johdatukseen eivätkä salaile mitään sen osalta tapahtuvaa, mutta ovat kuitenkin niin surullisen alakuloisia luonaan etteivät suunnittele mitään sen kummemmin elämäänsä uudistuksia.

 

 

 

Sellaisia toivoisimme teidän uudistavan luoksenne että kuunnelkaa meitä kyllä, vaan sitten myös vastatkaa luonanne siten tapahtuen että edistäisitte useitakin mahdollisuuksia kuunnella myös toisianne joka helpottaisi paljon edistymistänne siellä alhaalla maailmassanne. Siksi saitte ne korvat ja kaiken sellaisen asian että teillä olisi kyky havainnoida parhaiten ympäristöänne monellakin eri tavalla kuin mitä osaatte tällähetkellä mielestänne.

 

 

 

Sellaisen opinläksyn annamme tällepäivää teille kaikille että kuunnelkaa useitakin eri lähteitä mitä he kertovat niin varmistutte kaiken olevan juuri niin kuin esitämme ja valaisemme sitten myöhemmin mistä tässä kaikessa on kyse.

 

 

 

Kuuntelemme teidän jäseniänne alhaalla, vaan sitten havaitsemme myös uusia jäseniä luonanne jotka esittävät kuunelmiaan myös teidän suuntaanne ja olemme havainneet heidän työnsä onnistuneeksi siten helpottaen suunnistustanne elämänne suossa tavallaan.

 

 

 

Aivan, kiitos, lopetan pian oliko vielä jotain tärkeää? Sanoisimme sanasen sellaisesta asiasta että kuunnelkaa itseänne kunnes löydätte sisimmästänne sen sävelen jota haluatte esittää usein ja löydätte siitä kappaleesta useitakin teitä miellyttäviä luonteenpiirteitä. Esitämme sellaista tapahtuvaksi että löytäisitte sen sävelenne josta pidätte, vaan se saa olla ihan täysin mistä pidätte kunhan olette sen suhteen tyytyväisiä. Lähdemme siitä pisteestä säveltämään teille omaa kappaletta luoksenne ettekä valaise kykyä vielä säveltää täysin itse, vaan se teille opetetaan tulevaisuudessa.

 

 

 

Olkaa maltillisia ja esittäkää luonanne kappaleita pätkiä sävelistä joista pidätte niin osaamme valaista olemmeko samoilla linjoilla suhteenne. Toivon mukaan osaatte valaista itsekin sen verran pitkälle asiaanne että kulkekaa usein valot päällä ettekä mene harhaan. Kykenette tämän ymmärtämään luonanne sillä olette kyllä tarpeeksi viisaita ymmärtääksenne puolestakin sanasta, vaan sekin taito on karttunut teillä vasta viimeaikoina ettekä osanneet sellaista aiemmin.

 

 

 

Selitämme myöhemmin enemmän asiaa, vaan se tarkoitus tällä retkelläsi tänään oli sellainen että suunnittele uusia kappaleita sinäkin luoksesi niin osaamme sinuakin uudella tavalla kuunnella. Esitä niitä mielessäsi tai ääneen ei ole väliä, vaan tee se kuitenkin ettei taitosi menisi täysin hukkaan. Kuuntelemme sitten aikanaan mitä kaikkea olette saaneet aikaan.

 

Olkaa hyvä, poistumme näkemiin.

 

 

 

 

 

ELÄMÄN PYÖRÄ

 

 

 

18.8 Sunnistamme jälleen uuden kertomuksen kanssa teidän päiväänne joka kertoo tälläkertaa uusista kuvioistanne sen suhteen mikä on oikein mielestänne ja mikä on väärin. Sellaisen toivomuksen esittäisimme tähän aluksi että kuunnelkaa ensin mikä tuuli soi ulkona etsiessänne sellaista tietä saavutuksiinne jotka eivät aina toteudu siten kuin toivoisitte.

 

 

 

Saatatte havaita sellaisen uuden tuulen nousevan esille että kaikki entinen on kuin pois pyyhkäisty luotanne ja voitte saavuttaa entistä kauniimman tason yhä helpommin. Kuitenkin saattaa se useille olla vaikeaakin ajoittain mutta kuitenkin olette siirtyneet suuremmalle tasolle elämänne pyörässä tavallaan, joka osoittaa kaiken kuuluvan sellaiseen pyörteeseen ja kiertoliikkeeseen jota ette vielä tunnista tapahtuvaksi.

 

 

 

Usein kuuntelemme suunnastanne valituksia miten asiat evät etene, vaan siinä on kyse sellaisesta asiasta miten ette itse salli niiden kulkea vapaana ja virraten kauniina kulkemuksena kuten kerrotte kauniiden asioiden tapahtuvan. Selitätte itsellenne ettei teitä ollut ehkä sitten tarkoitettu saapumaan yhteiseen päämäärään jonkin toisen henkilön kanssa tai että kuulutte toiselle, vaikka esittäisitte uusia pyyntöjä löytää jokin uusi keino tavata uusia ihmisiä luonanne.

 

 

 

Sellaisen taidon saavutatte jolloin uusitte niitä pyyntöjänne ettekä valaise miten sen uudistatte mutta kuitenkin sallitte paljon enemmän toiveita käydä toteen ainoastaan siten seuraamalla viitoitustamme eteenpäin teillänne, että kuunnelkaa miten ovat tehneet he toiset teitä aiemmat polvet että ovat saavuttaneet haluamansa tavoitteen.

 

 

 

Sellaisen tavan oppia uusitte piankin luoksenne kun käsitätte ainoastaan olevanne itse onnenne edellä ja tiellä, ettekä saa siitä syyttää ketään muuta ihmistä luonanne. Sallitte kaipauksen kasvaa luonanne aikojen kuluessa ja siitä toiveestanne kantautuu kyllä luoksemme viesti teidän haluta kavuta korkeammalle tasollanne ja sellaisen halun ja innon aina arvostamme korkeammalle kuin kuuluvan puheen omista saavutuksistanne.

 

 

 

Usein haluatte ainoastaan kavuta korkeammalle oman itsenne vuoksi ettekä halaa toisia edes lähtiessänne matkaan. Vaan se taito on väärin opetettu sillä saattelette ainoastaan silloin yksinäistä ihmistä ettekä saattuetta matkaanne ota, joka sallisi teidän tavoitteenne suuremmin kannustaa uusiakin jäseniänne. Ettekä valaise asiaa koskaan siten huonosti että teiltä vietäisiin jotain yhteistä pois, vaan sen saatte aina tilalle koska tahansa tahdotte saavuttaa toisenlaisen arvokkuuden ja omistussuhteen jonka avulla kannustatte toisia lähestymään samaa maalia kanssanne.

 

 

 

Ensin on oltava hyvin hienotunteinen sen ymmärrämme, sillä ette tahdo tulla määräillyksi missään asioissanne henkisissä ja saattelemme useitakin jäseniänne ainoastaan siten että kuiskailemme pyyntöjä hänen korvaansa. Ettekä siitä osaa vielä mitään aavistaa miten kannatatte luonanne taivaallista majakkaa joka valaisee kokoajan tietänne polkua eteenpäin.

 

 

 

Unissanne korvaatte kaiken itsellenne kalastamalla ainoastaan yhä viisaampia tietoja itsellenne ja sellaisen taidon olette aina omistaneet että suunnitelkaa vain uusia tavoitteita ettei teiltä loppuisi aika kesken. Ja sittenkään ette kuitenkaa ole tavoittaneet kaikkea mitä tahdotte saavuttaa, ellette vapauta ensin sitä toista ajatusta vapaaksi temmeltämään että olette kaiken jo saavuttaneet sellaisen jonka haluatte.

 

 

 

Innostamme kaipuutanne kasvamaan suuriin mittoihin ollaksenne uusi henkilö, ettekä valaise aamuista unisuuttanne pois siltikään vaikka uusimme usein teille luoksenne toiveita nousta aikaisemmin aloittamaan päivänne että kykenisitte elämään useammin luonamme ja aloittamaan aamunne usein välttäen sellaisen väsymyksen tilan joka aiheutuu kun nukutte liikaa mielessänne.

 

 

 

Saavutamme usein eri asteisia tasoja olemuksen teidän suunnastanne ja olette saavuttaneet niitä yksin, vaan sekin on ollut haasteellista kaikille mahdollistaa usea onnistuminen luoksenne. Vaikeutatte vain sellaista tapahtumaa joka on vääjäämätön, ellette vapauta itseänne kokonaan kertomaan kaikkea sydämenne asiaa tapahtuvaa.

 

 

 

 

 

HERÄÄMINEN MASSAN KESKEN

 

 

 

Sallitte väärien henkilöiden saapua luoksenne varoittamaan kaikesta turhasta olemuksen muutoksesta ettekä osaa enää varautua mikä olisi totta ja mikä huolettoman vääristeltyä. Sellaisen taidon saavutatte tulevaisuudessa että olkaa kiitollisia olemuksellenne sitten sen tapahtuessa miten saavutatte uuden piirteen tasollanne, ettekä valaise olemuksianne enää pelkästään omalla valollanne vaan sammutatte tavallaan sen omanne ja nojaatte toisiin ympärillänne. Kunnes saavutatte upeamman pisteen kuin mikä on mahdollista saavuttaa, ollen kaipuussanne niin yhdessä että sujuvasti kerrotte tapahtuman kuten oliivilehdon puun jäsenen herääminen.

 

 

 

Mitä? Sanoitimme hassusti, kerromme sen olevan suuri herääminen massan kesken joka olette te yksi ja yhdessä, ettekä lainkaan valaise sellaista taitoanne enää koskaan vaan salaatte kaiken toisiltanne. Kuljette usein massoittain liikenteessä vaan se keino kulkea yhdessä eteenpäin samaa suuntaa tavoitellen on se apukeino jota nyt tarvitsisitte, ettekä mitään ainoastaan kulkua eteenpäin väkijoukossa.

 

 

 

 

 

OMA RADIOKANAVA

 

 

 

Saavutamme useitakin uusia jäseniämme raportoimaan ja olemme mahdollistaneet sellaisen raportointitavan että teitä kuuntelee nyt useampi ihminen kuin ajattelette olevan mahdollista ja olette siis kytkeytyneet yhdeksi ja samaksi kimpaleeksi joka on ainoastaan kaunis asia luoksenne saapumaan.

 

 

 

Usein tähditätte omia kuunnelmianne ettekä osaa ilmaista mitään sanomaa vielä, vaan se taito tulee kehittymään että olette suorastaan oman radiokanavanne omistajia ettekä mitään aataminaikaista sanakirjoitusta enää harrastakaan.

 

 

 

Sellaisen taidon suvaitsette luoksenne kunnes esitätte uusia taitoja jälleen saapuvia ja sallitte niiden uusien apukeinojenne valaista maailmanne uudenlaiseksi tapahtumaksi ympärillänne ettekä lainkaan osaa nähdä sitä keinoa ja tapahtumaa vielä, vaan se saapuu myöhemmin luoksenne ilahduttamaan kanssajäseniänne myöskin.

 

 

 

 

 

RYHMÄTIETOISUUS

 

 

 

Esitämme teille vielä yhden pyynnön ennen poistumistamme, vaan se kaiketi on myös jälleen hieman eriskummallinen. Oletteko ajatelleet sen olevan mahdollista teille kaikille yhteisesti että kuuntelette toisianne kunnes esitätte kysymyksiä ja vastaatte luonanne itse toisillenne?

 

 

 

Sellaisen kyvyn opitte ennen pitkää jos vain harjoittelette tarpeeksi ettekä vastusta kaikkea kuten yleensä teette ja luovutatte usein alkutekijöihinsä kaiken yrityksenne vastoin kaikkea sellaista hyvää joka voisi tapahtua silmillenne.

 

 

 

Sallimme kuunnella itseänne siinä myöskin siten että esittäkää itsellenne kysymyksiä miksi olette juuri sinä siinä, ja olkaa pahoillanne pettymyksestä jos ette hänen kuule vastaavan mutta olette saapuneet kuitenkin sille toiselle tasolle joka teitä kuljettaa eteenpäin kuulemaan kaikkea uudella korvalla.

 

 

 

Sellaisen kyvyn esittelemme siis tänään ennenkuin poistumme jälleen tehtäviimme ollaksemme palveluksessanne kokoajan. Sillä olemme kyllä koettaneet keinon jos toisenkin muuttaaksemme kaikkea ympärillänne hivenen vaikuttaaksemme usein elämäänne parhaiten sopivalla keinolla, ettekä valaisisi itse liikaa edistymistä luoksenne.

 

 

 

 

 

OMA ONNI

 

 

 

Selitämme edelleen oletteko uupuneita, vaan se taito teiltä vielä puuttuu että suunnittelisitte päivän ohjelmanne sillä tavoin radikaalisti että suvaitsisitte kavuta petistänne jo aamuvarhain ja salaisitte loppupäivän sillätavoin katseeltanne että kuunnelkaa mitä tahtoisitte itse tehdä ja olkaa vaiti sellaisesta mitä muut vaatisivat.

 

 

 

Usein kallistatte korvaanne liikaa toisten pyynnöille ja odotuksille, mutta ajatelkaa ainoastaan sellaista tapahtumaa tälläkertaa mikä toisi onnen omille kasvoillenne sen sijaan että aina yrittäisitte arvostaa toisia oman onnenne ylitse. Sellainen tapahtuma ennenpitkää sammuttaa elämän valonne ettekä valaise omaa polkuanne eteenpäin vaan teette sen helpommaksi toiselle joka kuitenkaan ei koskaan osaa kulkea suoraan sinun polkuasi. Vaan se kääntyy aina hänen puolelleen se eteneminen, ettekä tapaa lopulta edes puolessavälissä matkaanne ellette käänny kaikki oman polkunne suuntaan sen sijaan että kaipaatte valmistaa toisille saapumista luoksenne.

 

 

 

Kaiken näette kirkkaana luonanne kun vain esitätte itsellenne pyynnön yhä suoremmin, ja olette jälleen saapuneet luoksemme hieman pidempää maisemareittiä kuin suunnittelitte. Vaan se kaipuu teille jää ikuisesti saavuttamatta jos olette vain toisten ihmisten takana piilotellen kaipuutanne edistää omaa askellustanne.

 

 

 

 

 

OMAT UNELMAT

 

 

 

Ajallisesti tämä kaipuu kuvastaa sellaista piilevää kykyänne haaveilla suurempia kuin kykenette saavuttamaan eikä siinä ole mitään surullista sellaisessa, vaan se on ainoastaan oma haaveilunne. Kaipaatte luultavasti ainoastaan aina sellaista mitä ette voi saavuttaa ja olemme sen suhteen pahoillamme, sillä voisitte kyllä saavuttaa paljon kauniimpiakin asioita luoksenne kuin niitä iän ikuisia pakkovirtauksia sellaisen onnen luokse joka sisältyy kokonaan maallisesta tavarasta.

 

 

 

Selitämme myöhemmin enemmän, vaan sallikaa itsenne valaista polkuanne eteenpäin tänään älkääkä valaisko sitä pihatietänne enää paljoakaan toisille vaan selittäkää heille miten ajattelitte tänään katsella onko teillä omia unelmia vielä tallella lompakossanne tai sellaisessa aarre arkussanne jossa pidätte heitä tallessa joka on arvokkainta omaisuuttanne.

 

 

 

Selitämme sitten jälleen myöhemmin sitäkin asiaa miten kuuntelette toisianne ettekä valaise mitään ajatuksianne heille, vaan esitätte vain kuuntelevaa henkilöä olematta liian tunkeileva tai utelias. Uskomme teidän tallettavan tämän taidon pikaisesti luoksenne kunhan vain esiinnytte uusina olentoina tulevana aikana ja se aika on saapuva ennenpitkää. Joten olkaa ihmisiä luonanne sen aikaa kunnes muututte toisenlaisiksi olennoiksi ajan valtiaiksi. Saavumme jälleen sitten uudistamaan jäseniänne kunnes esitätte pyyntöjä olla suojassa enmmän ettekä jaksa esittää havaintoja uusia.

 

 

 

 

 

Kysyisin teiltä opastajilta neuvoa mitä tekisin seuraavaksi? Esitämme että lähtisit meidän matkaamme maailmalle opastamaan ihmisiä siten luottaen matkaasi jatkuvaan, että suvaitset kuunnella ainoastaan kertomustasi sellaista joka uskoutuu teille kaikille yhteisesti luonanne.

 

Salaamme joitakin asioita sinulta edelleen että et olisi liian suvaitsevainen itseäsi kohtaan ja jäisit sellaiseksi kauniiksi ihmiseksi joka olet tavallaan miten et näe kaikkea liian selvästi.

 

 

 

Mutta kun en näe mitään? Sellaisen taidon saat kyllä opettaa toisille jos tahdot että kuuntele itseäsi kunnes osaat nähdä kaiken selvemmin. Sillä kaikkia opastetaan kyllä aivan varmasti, siinä ette voi koskaan olla väärässä luulossa ollessanne yksin ainoastaan. Vaan selitätte kyllä kaikkea miten teitä kuunnellaan useistakin lähteistä, vaan se selityksenne valaisee ainoastaan pientä osaa elämästänne.

 

 

 

 

 

ITSENSÄ KUUNTELEMISEN TAITO

 

 

 

Sellaisen taidon kuunnella itseänne saatte jo lapsena ja se teillä säilyy iäti, ettekä vain osaa taitoanne suunnata sellaiseen kohteeseen että onnistuisitte löytämään uuden vastauksen asioihinne.

 

Selitämme ehkä pitkästi jälleen vaan se ei ole helppoa asia selvittää että kuuntelette toisianne myöskin vaan selitämme teille sen uudelleen että heillä on salainen ase teidän voimaanne vastaan ja se sallii heidän suojata silmänne edelleen liialta tiedolta.

 

 

 

Istumme luonasi joten voit vapaasti kysyä vielä mitä tahdot.

 

 

 

Onko tässä kaikessa vastustuksessa kyse siitä että en osaa vielä sisäistää sitä uutta itseäni tähän vanhaan? Sellaisen haluaisimmekin kuulla että sinua kiinnostaisi jatkosopimus kirjoittamisesi suhteen ja olemme havainneet sen sekoittavan elämääsi että kuuntelet liikaa toisia lähteitä jotka harhauttavat sinua heikkenemään uskosi suhteen.

 

 

 

Selitämme uudelleen miten voisit aloittaa tiesi meidän suhteemme uudella tavalla että kulje aina opastaen itse itseäsi äläkä kuuntele ketään toista henkilöä. Sellaisen ohjeen kuullessasi voit olla varma että se on oikeasta lähteestä eikä teiltä puutu sitä opastusta lainkaan koskaan.

 

 

 

Selitämme vielä hitaasti sen etenemisesi meidän luoksemme takaisin että olisitko kiinnostunut kuulemaan nyt lisää alkuperästäsi ihmisten maailmassa?

 

Kyllä kiitos! Sanoisimme sitten sillätavalla että kuuntele aina heitä uskollisia kumppaneitasi siellä maantasalla jotka esittelevät kaikkea kaunista näkemääsi asiaa kulloinkin etkä osaa heitä arvostaa sillä hetkellä täysin, vaan esittelet itse itsellesi maisemia kauniita.

 

 

 

Sanoisimme että suunnista nyt osoitteesi sinne kotiseudullesi jos se sinua helpottaa ikävässäsi ihmisten suhteen ja pysy seuraavaan tasoon saakka siellä asuinpaikkakunnallasi uudella. Sellaista ehdottaisimme sillä näemme kyllä miten apea olet mieleltäsi palattuasi kotiisi yksin.

 

 

 

Sallimme kuulla sinun uuden tason säilytyksestä joka sallii teidän olla uusia olentoja luonanne salaa jopa hieman ennemmin kuin kaikki tapahtuu. Sanoisimme että teille on tulossa uusia taitoja myös kuten kerroimme, vaan sekin on kaikki sellaista uutta tapahtumaa että suunnatkaa katseenne vain sinne satamaan lähestyvään älkäkää sellaiseen tapahtumaan josta et erityisemmin tällähetkellä pidä.

 

Selitämme asian uudelleen joskus toisen kerran vaan sitten kuulet myös mikä on sinun tehtäväsi täällä maan päällä.

 

 

 

 

 

UUDET TAIDOT JA JÄSENET

 

 

 

Etsit sanoja muotoillaksesi sellaisia olentoja luoksesi jotka voisivat olla hyödyllisiä kuuntelijoita luonasi, vaan selitämme uudelleen miten teille on kasvamassa toisille jälleen ne hehkuvat katseet luoksenne ettekä valaise niiden avulla mitään kaunista mielestänne. Selitämme että se tarkoittaa uusia kykyjä avautuvia teille kaikille kiinnostuneille jäsenillemme.

 

 

 

Usein kuuntelette toisianne sillä mielellä että ovat pahoja aikeissaan ettekä valaise heille parempia ratkaisuja tilalle vaikka voisitte sen kyllä mieluiten tehdä. Sallimme kaiken vielä tapahtua toistaiseksi siten esittäen uusia ratkaisuja mielellenne miten olisitte voineet asian hoitaa toisin ja paremmin.

 

 

 

Sellaisen taidon saatte luoksenne että kuunnelkaa usein mitä kertovat he tarinoissaan jotka esittävät sellaista murhenäytelmää kuten marttyyrit. Sellaisen taidon suunnitella uusia jäseniä luoksenne olette saaneet useasti aiemminkin taivalluksene aikana vaan sekin on teillä vähän ruosteessa se taito.

 

 

 

Fyysisiä vai henkisiä jäseniä? Sellaisen taidon saatte joka loihtii luoksenne jäsenen olevaisen eikä häneltä tulokkaalta puutu mitään lopputuloksesta ollakseen täydellinen kumppani kaikessa mitä saatatte pyytää.

 

 

 

Sellaisen taidon luotte toisinaan vasta viimetipassa ollessanne jo syvällä suossa rämpimässä ettekä yksin ylös pääse. Salaatte kumppaninne tavat toistaiseksi, vaan sekin on jo määrätty miten ovat saapuneet ovellenne koputtamaan. Esittävät usein toisenlaista henkilöä joka tarkkailee uusia jäseniään ihmeissään, vaan sekin taito saattaa pian palata että esitätte katseita hohtavia ettekä lainkaan kuuntele toisia enää.

 

 

 

 

 

VAIHTUVAT KUMPPANIT

 

 

 

 

 

19.8 Etsimme sinulle uutta ystävää sieltä verkosta saapumaan luoksesi ilouutisen kera josta kerrotte kaikille usealle henkilölle. Sanoitamme hänellekkin samoja asioita kuten sinun luonasi ja olemme päättäneet yhdistää voimanne usean henkilön pituisiksi olemuksiksi. Siten saattelette useitakin uusia jäseniä voimakkaammin luoksenne seuraamaan kirjoituksianne.

 

 

 

Selitämme uudemman kerran tätä uutta tulokasta luoksesi, vaan olemme päättäneet selvittää uuden tulokkaan henkilöllisyden jo ennalta joten oletko valmis henkilön nimesi kuuntelemaan? Ok. Selitämme hänen olevan sinulle entuudestaan tuttu henkilö menneisyydestäsi, vaan olette saattaneet sekoittua itseenne liikaa ymmärtääksenne sellaisen mahdollisuuden. Salaamme hänen olemuksensa mutta selitämme sen verran että hän työskentelee myös kanssasi toisinaan täällä toisella puolella, eivätkä ole he tavanneet toisetkaan häntä useasti vielä.

 

 

 

Suunnistamme hänen avulla uusien projektien parissa kunnes heillä kaikilla ympäristössänne avautuu suuremmat silmät ymmärtämään miten kaikki toimii ja oletteko useinkaan ajatelleet hyvää olemuksissanne todellisuudessa.

 

 

 

Sellaisen taidon opettaisitte heille uusille kuulijoillenne että suvaitkaa aina esittää parasta luonnettanne ettekä koskaan mene siinä väärille teille saastaisille kuten saatatte toisinaan ajatella heistä jotka ovat liian mielestänne uusien tapahtumien pyörteissä. Esitämme hänellekin saapumista luoksesi että voisitte keskustella uuden kumppaninne kera uusista havainnoistanne ettekä valaise toisianne siinä liikaa että suvaitsette ajatella uusia jäseniä ilmestyvän joukkoonne. Selitämme usein miten teillä uusiutuu heitä kumppaneitanne ettekä valaise itseänne miksi, vaan se kaikki käy kuin uudistuksen kieppeissä siten näppärästi mielestänne että asiat vain loksahtavat siten kuin sallivat itsensä tapahtua.

 

 

 

Usein saattelemme toisia jäseniä luoksenne uudistumaan ja toisia poistumaan siksi juuri että teillä olisi eniten hyötyä kuunnella itseänne ettekä valaise vääriä ongelmia toisilla kumppaneillanne. Teille siis syntyy useitakin ystävyyksiä ettekä laita niitä lainkaan pahaksenne, vaan se kaikki on suorastaan taianomaisen järkevää toisinaan myös teidänkin mielestänne.

 

 

 

 

 

SIELUMME JÄRKEILY

 

 

 

Esitätte että kuuntelette itseänne vaikka teettekin niin kokoajan että kuuntelette ainoastaan sielunne järkeilyä.

 

 

 

Sellaisen taidon opitte jo lapsena ettekä sitä koskaan taidoistanne pois jätä. Ajattelimme uudistaa teidän huomiokykyänne sellaisella tavalla joka sallii kuunnella myös toisia, sillä se helpottaa useitakin kohtaamisianne ettekä valaise itseänne vielä niillä uusilla kyvyillänne. Vaan se saapuu sitten uuden ajan kynnyksellä.

 

 

 

Usein havittelette vääriä kykyjä luoksenne kuten rahavirran houkutteleminen kotiinne tai olla useitakin omaisuuksia omistava yksilö. Ajattelemme sammuttaa luotanne sellaisen palon että kuuntelisitte uusia myönteisempiä ajatuksia sellaisesta elämästä joka luonnistuu kauniisti täysin ilman pilkkahintaista ajatusta huomisen kiireistä.

 

 

 

Sellaisen ajatuksen esittäisimme uuden vastineen kaikille että sallikaa ajatustenne kummuta vapaasti siitä lähteestään, vaan se kaikki tekee teille paljon parempaa kuin ne vanhat ajatuksenne kaikesta vääryydestä mitä olette kokeneet ynnä muusta kamaluudesta maailmanne.

 

 

 

 

 

UUSI AAMUNKOITTO

 

 

 

Suvaitkaa palauttaa järjestelmänne sellaiselle tasolle uudelle että kuvittelette mielessänne sen olevan kuin maalattuna taivaanrantaanne esittämässä uutta aamunkoittoa tavallaan ettekä valaise siinä vielä mitään pelottavaa itsellenne että niin teette, vaan sallitte vain kaiken muuttua paremmaksi.

 

 

 

Salaatte kaiken omistamanne kyvyn lähimmäisiltänne myös ettekä auta heitä vaikka voisitte jo kulkea kanssaan käsi kädessä ymmärtäen toisianne paljon pidemmälle asteelle.

 

Sellaisen taidon opitte kyllä aikanaan eikä siinä ole paljoakaan edes oppimista, vaan se on teille täysin luontainen kyky hallita kaikkea ympärillänne. Siksi salaatte kaiken vielä tosiltanne että kuunnelkaa itseänne, vaan se taito kulkeutuu kyllä silmienne eteen pikkuhiljaa sen salliessanne että esitätte uusia kysymyksiä ja tapoja esiintyä eduksenne.

 

 

 

Salaatte kaikenlaista muutakin toisiltanne, vaan sekin kyky kehittyy kyllä miten ajattelette sumuttaa toisia ettekä havaitse miten he osasivat jo varautua sellaiseen yritykseenne alhaiseen.

 

 

 

Selitämme kaiken sitten uudelleen kun alatte niitä taitoja saavuttaa, vaan sellaisen kertomuksen aloittaisimme tälläkertaa että sanoita Saija itsellesi se laulusi valmiiksi niin saat esittää sen tänään illalla meille luonasi. Sanoita vain sellaista mitä tahdot esittää etkä sellaista mistä et lainkaan pidä, niin yksinkertaista se on.

 

 

 

 

 

PIENET MAALLISET MURHEET

 

 

 

Salaatte kaiken miten kykenette sellaistakin tekemään, vaan se kaiketi kehittää luontoanne että osaatte sitten paremmin varautua kaikkeen toistenkin omistamaan taitoon luonanne. Sanoitimme hassusti tarkoitimme että salaatte kaiken sen vuoksi miksi kaiketi teille aluperin syntyi se kulttuurinne että kuuntelette humaltuneita sanoja onnesta ja se mielestänne oli jotenkin väärin, sillä ette usko sellaisen onnen olevan mahdollista.

 

 

 

Usein väsytätte suorastaan itsenne valaisten jotain täysin väärin ymmärtämäänne tapahtumaa ja silloin kuljette ainaostaan omaa maallista polkuanne pitkin ettekä nouse kiitämään päittenne yläpuolelle kuusien vartta pitkin suorastaan, kavuten kauniimmalle näköalalle katselemaan kaikkea etäämmältä.

 

 

 

Siten näkisitte miten pienoinen se maallinen murheenne olikaan ettekä havainneet sitä sieltä maallisesta näkökulmastanne käsin lainkaan. Esitämme että palaisitte luoksemme harjoittelemaan taitojanne syntyviä sitten uuden maailman aikana kun saavutatte suuremman ymmärryksen kaikesta.

 

 

 

Vaan sekin on ehkä uusi kynnys kaikille saapua sitten kuitenkin, vaan selittäkää kaikille parhaiten miten osaatte tekin jo luonanne kaikkea uutta harjoitusta ettekä mene koskaan harhatielle osaamisenne turvin.

 

 

 

Selaamme aikakirjojamme palataksemme takaisinpäin eikä meillä ole juurikaan muuta asiaa tähän hätään, vaan saattelemme kauniisti teitä jälleen uuteen päiväänne kukoistavaan kauneuteen astuessanne.

 

 

 

 

 

LAULAMINEN

 

 

 

Palatkaa usein sanoittamaan laulujanne te muutkin kuten kehotimme Saijaa tekemään, vaan siten saavutatte sen ennustamanne onnen suuremmin askelin. Esitämme että teille syntyy uusia lauluja piankin luoksenne eikä teiltä puutu mitään sellaista taitoa joka estäisi teitä mitään sellaista toteuttamasta.

 

 

 

Olkaa siis kauniita kuuliaisia henkilöitä luonanne ja suvaitkaa kuunnella asioita joita esitämme pyyntöinä, ettekä osaa varautua miten se kaikki kunnioitti ainoastaan niin kauniisti tahtoanne ja olemustanne. Selitämme ensi kerralla miten saatte niistä kamalista ajatuksistanne rauhan ja esitämme oletteko jo suvainneet kuunnella ajatuksia uusia.

 

 

 

Sellaisen jakeen siis kirjoitamme ensi kerralla kunnes esitätte pyyntöjä itse sanoittaa laulujanne ettekä valaise mitään niin hyvin kuin säveltäessänne sielunne sinfoniaa. Siihen olemme varautuneet että vastustelette ensin kovasti ennenkuin alatte toimeen, vaan se kaikki kannustaa useitakin jäseniänne kuitenkin aloittamaan jotain että edes kaipaatte sellaista rauhaa toisinaan olla yksin ja valaista maailmaa kauneudellanne.

 

 

 

Sellaista juuri tapahtuu laulaessanne joten esittäkää ja kuunnelkaa itseänne, ette voi siinä olla enemmän oikeassa tapahtumassa. Näkemiin, olkaa hyvä ystävät kauniit ja palatkaamme asiaan myöhemmin.

 

 

 

 

 

 

 

20.8. Sanoittaisimme sellaisen jakeen ensikerralla että kuuntele jo varoiksi sellaista jaetta joka valmistelee sitä sanoitustamme, emmekä valaise kaikkea siten väärin suhteessa toisiin että saat kaiken kuunnella ensin että varaudut kuuntelemaan kaikkea uutta asiaa joka saattaa olla aivan liian katastrofaalista teidän korvillenne.

 

 

 

Sijaitsemme niin kaukana tällä hetkellä että saavutamme ainoastaan heikosti sinun korvasi joten sanoitamme ainoastaan sen verran tänään että havaitsetkos sellaisen uuden halun mielessäsi olla kovastikin uusi ihminen, kauniimpi ja säteilevämpi olento?

 

 

 

Kyllä :) Sellaisen taidon olemme sinulle luovuttaneet seuraavaksi luoksesi että kykenet nyt ajattelemaan uusia ajatuksia uudella tavalla etkä enää käytä sellaisia tavallisia olemuksesi osia niin paljoa kuin ennen.

 

Usein ajattelit paljon synkempiä ajatuksia kuin nyt joten selvästi olet iloissasi kuitenkin kaikesta etkä ole miettinyt mitään surkeaa kohtaloa osaksesi.

 

 

 

 

 

TAISTELU ULOS KOHTALOSTAMME

 

 

 

Selitämme siis kaiken uudelleen kunnes olemme paremmassa sijainnissa suhteenne, vaan se osa teidän on kuultava miten olette suuren kohtalon läpikäyneet täysin ilman omaa syytänne ja olette valmiita kaiketi taistelemaan päästäksenne siitä pois.

 

 

 

Sellaisen uuden sävelen kuulette luonanne joka edistää useitakin uusia säteileviä uudistuksia luoksenne ettekä edistä niitä kovinkaan paljon itse, vaan siinä tapahtuu melkoisen taivaallinen tapahtuma.

 

 

 

Ensin saatte kuunnella miten teidän tulisi suhtautua siihen mielenne sopukoihin joihin toisinaan kulkeudutte suuriin ongelmiin saavuttamatta ollenkaan mitään kaunista kiintopistettä, vaan seilaatte aavalla ulapalla ettekä osaa suunnistaa siellä minnekkään satamaan jonne kovasti jo tahtoisitte mielessänne.

 

 

 

Selitämme miten saatatte uusilla tavoilla tuhlata kaiken maallisen omaisuutenne siten harhaanjohdettuina että teitä suorastaan törkeästi huijataan ajattelemaan uudella tavalla jota ette osaa luoksenne tuoda kuitenkaan täysin vielä.

 

 

 

Esitämme että suunnistaisitte sellaiselle polulle joka kertoisi usein luonanne saapuvia kyläläisiä saatella jotka esittäisivät myös uteluja luoksenne siten että edistäisitte sellaista kyvykkyyttä uudenlaista ettekä enää mitään surullista esilletuloa.

 

 

 

Uudistamme säkeemme siten selkeämmäksi että tarkoitimme uudistaa luoksenne useitakin taitojanne nyt jo alkuaikojenne kuluksi että suunnistaisitte niiden avulla uusina henkilöinä suoremmille tie osuuksille kuin nyt olette niin mutkaista taipaletta suunnistaneet.

 

 

 

Esitämme teidän saapuvan kuuntelemaan meitä uudella korvalla useiden uusien henkilöiden voimin kun kuulette uudet sävelemme siitä onnestanne jonka kykenette saavuttamaan vain haikeasti ajatellen useitakin olomuotojanne aikaisempia. Sellaisen taidon omistaja olette joka kantaa teitä uudelleen sylissään ettekä rimpuile minnekään pois kyydistä vaan edistätte suorastaan sitä kaikkea kuten aiemminkin etäännyttyänne kaikesta pois sitten myöhemmin.

 

 

 

 

 

UNESSA SUUNNISTAMINEN

 

 

 

Usein saattelemme teitä uneen kunnes kerrotte jotain päivienne kulusta ja salaatte sellaisen kaikilta muilta ihmisiltä että kuljette kyllä tälläkin puolella aina toisinaan tietämättänne. Usein lähdette suunnistamaan sellaista reittiä pitkin luoksemme että salaatte kaiken toisilta ja ehkäisette siten saapumistanne useinkin kokonaan.

 

 

 

Edistämme matkaanne seuraavana asianamme sillä kuuntelemme jo useitakin olentoja luonanne jotka kertovat sellaista uutta sanomaa miten useinkaan ette suinkaan lähde ulkoilemaan vaan sijaitsette luonanne koska se on suorastaaan miellyttävää, ettekä pane pahaksenne pientä palaveria kanssamme.

 

 

 

Kerromme miten voisitte edistää suoremmin jakein onnistumistanne sillä esitätte kyllä kysymyksiä päänne sisällä vaan ette suoraan tuo niitä meille esitettäväksi. Kerrotte vain itsellenne olevanne suorastaan etsivä olento jonkin suuremman läsnäoloa, vaan sekin teillä jää kesken kuitenkin aikomus.

 

 

 

Sellaisen taivaanomaisen tunnelman loisimme luoksenne mielellämme jolloin esittäisitte uusia kysymyksiä luonanne, vaan tekisitte sen siten kauniisti ajatellen meitä veljiänne että kuuntelisitte ensin mitä asiaa meillä on luoksenne.

 

 

 

Sellaisen taidon kuunnella saatte kyllä todistaa aikanaan ja seuraatte sen jälkeen helposti jalanjälkiä toisten ihmisten luoksemme. Usein saattelette itseänne uneen ja sillä hetkellä olettekin vain hiljaisia olentoja, vaan sekin kerta teillä toisinaan uupuu luotanne että suvaitsette hetkisen ainoastaan ajatella useitakin vaihtoehtoja monista.

 

 

 

 

 

TUTTU OLENTORYHMÄ ODOTTAA

 

 

 

Sanoitamme ehkä liian pitkäveteisesti vaan sen kaiken on ymmärrettävä että sellainen olentoryhmä odottaa teitä kaikkia sielunne matkalla kunnes selitätte heidän olevan hyvinkin tuttujanne jo aikaisemmilta ajoilta.

 

 

 

Usein edistätte uusia jakeitanne kumpuavia sellaisia joita voisitte ajatella sanoittavanne itsekin, vaan se työ teillä jää kesken että lähtisitte uudelleen luoksemme aamulla kuitenkaan enää kuuntelemaan mitä kaikkea asiaa saattaisi olla odottamassa vuoroaan kerrottavaksi.

 

 

 

 

 

TAITO OMAKSI

 

 

 

Selitämme sellaisen jakeen siis seuraavana joka kertoo miten teitä on aikoinanne kuunneltu kyllä, vaan ette suorastaan itse tahtoneet tulla kuunnelluiksi ja esitämme taidon jonka olette kadottaneet. Sellaisen taidon saatte omistukseenne välittömästi jos tahdotte sitten ensi kertomuksemme jälkeisenä aikana.

 

 

 

Esitämme että kuuntelette ensin ennenkuin aloitatte sen taitonne ilmentämisen sillä saattaa olla joillakin hieman vaikeuksia saattaa sitä päivitystään käytäntöön.

 

 

 

Ok, huomenna päivällä kun olen tullut töistä? Sellaisen ajan saat itse määritellä koska tahdot kirjoittaa emmekä valaise enempää. Kuuntelemme taitojesi karttuneen paljonkin sillä olet jo säveltänyt sen virtesi kumpuamaan sielustasi ja selaat vain harkiten enää toisten asioita netistä. Esitämme että kuuntelisit sitä omaa sävellystäsi usein sillä taitosi säveltää oli kaunis kaikin puolin emmekä voi vastustaa kuunnella sinua mukanamme.

 

 

 

Kiitos, näkemiin. Saavutamme sen pisteesi paremmin huomenna joten ole vain valmiina kunnes heräät kutsuumme. Ole hyvä kaunis olento näkemiin.

 

 

 

 

 

 

 

MESSIAS

 

 

 

22.8 Esittäisimme uuden ystävämme kaukaa, jäsenemme salaisen ettekä osaa ajatella hänestä juuri vielä mitään vaan se asia tulee teille tutummaksi uuden ajan saapuessa. Sillä kuulette hänen nimensä kaikuvan jokapaikassa minne menettekään, kaikkien huulilla ja kasvoilla onnen ilmeenä.

 

 

 

Esitämme hänen kasvonsa sinulle kyllä jos tahdot nähdä ettekä saa koskaan ajatella että emme ole todellisia sillä olemme kyllä ja vaadimme kansoja kokoon kuulemaan sanaamme todellista. Sillä ette saa palata enää koskaan sille entiselle tasollenne johon juutuitte vuosisadoiksi valaisematta lainkaan esi -äitienne ja -eläintenne vapauttavaa ajatusta uudesta ajasta.

 

 

 

Sellaisen taidon olette saaneet jo luoksenne joka sallii teidän kuunnella jäseniänne salaa heidän tietämättään ja esitätte kyllä sitä koettaa monestikin ennenkuin otatte sen täysin käyttöönne. Salaatte kaikilta miten teette sen, vaan ymmärtävät he kyllä kaiken nähneensä myös eivätkä valaise asiaa sen kummemmin enää jälkeenpäin.

 

 

 

Asiamme tälläkertaa koskisi sellaista jäsentämme kuten esittelimme äsken vaan se jäsenemme ei saavu tälläkertaa vielä luoksesi vaan esittelee itsensä näin kasvottomasti vaan saat hänen kasvonsa nähdä sitten jälkeenpäin tämän viestin kuultuasi jos sen tahdot tehdä.

 

 

 

Usein valaisemme joitakin luonamme käyneitä olentoja siten kuuntelemaan että kavutkaa sinne ylös kauniiseen maailmaanne katselemaan oletteko edistyneet paljonkin viimeajoista ja verratkaa sitten sitä polkuanne sellaiseen edeltävään elämäänne jonka kevyesti ajattelemalla käsitätte olevan jo mennyttä elämäänne.

 

 

 

Selailemme aikakirjojamme ja käväisemme näin pikaisesti vain luonanne, vaan se sairaan jäsenenne kuunteleminen aiheuttaa toisille kipua ja oletettavasti olette vain heikosti silloin luonamme. Selitämme uudelleen: sallimme sen uuden jäsenemme valaista uudelleen koko luomakuntaanne siten kauniisti että kirjoitatte hänestä uusia tarinoita monesti ja valaisette uusia tarinoita syntyviä kummuten kauniista lähteestä.

 

 

 

Esitämme hänen olevan uusi Messias teille, vaan sekin on väärin esittää mutta muuta asiaa emme kykene valaisemaan tarpeeksi selvästi hänen kohdallaan ja sen saatte kyllä uudemman kerran kuunnella hänen omasta suustaan.

 

 

 

Sillä saavutte kuuntelemaan joukolla ja olette sitten niin kiedottuja onneenne maanpäälliseen elämäänne että selitätte kauan sitä tapahtumaa toisillenne. Esitämme miten seuraatte nytkin hänen jälkiään, vaan onko se liikaa vaadittu kaikilta saapua kuuntelemaan sitä emme vielä aavista vaan se tapahtuma jää sitten nähtäväksi miten otatte hänet vastaan.

 

 

 

Mutta hänet esittelemme tässä sinun jakeessasi seuraavaksi joten käännä se sivusi netissä jälleen uuteen kukoistukseensa sillä tavalla että tämän saamasi tarinan siellä julkaiset uudelleen, sillä saattelemme hänen sanojaan kokoajan. Vaan se tarina saapuva tälläkertaa tulee suoraan hänen huuliltaan tavallaan emmekä välitä sitä enää salaisina jäseninä vaan valaisette nyt itse sen tietonne suoraan esille tulemaan emmekä me enää salaile itseämmekään.

 

 

 

Esitämme nyt jakeen hänen sanelemanaan joten oletteko valmiita? Kyllä.

 

 

 

Esitämme ensin alustavan tiedon hänen onnestaan saapuvasta että kuunteletteko usein hänen sanojaan aiempia missä hän kertoi olleensa töissä parissanne joinakin vuosikymmeninä maanne päällä. Sellaisen jakeen olet kirjoittanut ylös missä hän kertoo saapuneensa luoksenne ettekä valaisseet häntä lainkaan juurikaan elinaikanaan vaan selititte miten ottivat hänen vaatteensa pois kuunnellen käskyjä ylivallan raa'an ja julman olevaisuuden. Siihen aikaan saattelivat useitakin uusia jäseniään kurjiin kärsimyksiin ettekä osanneet arvostaa lainkaan sellaista käytöstä.

 

 

 

Samoin kävi heille joillekin aikalaisilleen jotka saattelivat hänen matkaansa maallista silloin. Selitimme usein miten heitä pilkattiin ja vähäteltiin eivätkä saaneet mitään kunniaa matkaansa tuolloin vaan vaativat he toiset heidän päitään vadille ja vaativat vielä palkkion lisäksi itselleen siitä työstä että sabotoivat rakkauden sanan leviämistä.

 

 

 

Sellaisen jakeen seuraavaksi siis jaamme joka kertoo teille tämän olennon uudelleen ilmestymisestä, vaan se saattaa teistä tietenkin kuulostaa onnettoman surulliselta tarinalta mutta on se kaikkea muuta tälläkertaa. Ettekä saa jakaa tätä suorastaan kaunista jaetta sillä mielellä ollen että pelkäisitte tapahtuvia asioita tulevia, vaan se kaikki tämä on ainoastaan pelkkää hyvää tästälähtien maailmassanne.

 

 

 

Sellaisen tarinan kuulette nyt mikä laittaa kaikkien arvostelijoiden suun suljetuksi ja ääneti vain seuraatte mitä seuraavaksi selitämme, olemme nyt valmiita aloittamaan olkaa hyvä.

 

Kiitos.

 

 

 

Sanoisin ensimmäisenä että kuunnelkaa sanaani kaikuvaa sillä olette nyt saapuneet luoksemme taivaaseen joka palasi maan päälle tänä aikana kun seuraatte hänen jalanjälkiään joka esittää teille näitä sanoja, sillä kaiken saatte nähdä totena ja olla kauniin maan saapumisessa työssä mukana.

 

 

 

Näin näette kaiken aitiopaikalta ja pääsette mukaan tapahtumiin autenttisesti eikä teille jää enää sitä epäilystä jonka jätitte jo matkallenne palatessanne aavistuksiin taivaallisiin. Sillä usein jäätte vain miettiväisiksi olennoiksi vaan ette kyllä salaa enää itseltänne mitään uusia mahdollisuuksia kuunnella meidän sanomaamme.

 

 

 

Sellaisen jakeen kerromme siis uudelleen joka tuo teille onnen ja seilaatte salaisia polkujanne onneenne maalliseen ettekä ole pahoillanne mistään enää koskaan. Sillä ymmärrätte kyllä mikä merkitys sanoillanne ja teoillanne on jo maan päällä luodessanne toisia olevaisuuksia ympärillenne kokoajan yhä enemmän.

 

 

 

Sellaisen tarinan kuulette että kuuntelette useitakin lähteitä tällähetkellä, vaan se salaisuus kulkee ainoastaan yhden henkilön matkassa joka päättää esittäytyä nyt matkallaan kohdassa tässä luonanne ettekä salaa häntä itseltänne tekään luonanne vaan ymmärrätte kyllä miten kauniita ihmisiä olette ja kuljette ääntä kohden joka sanoittaa teille vielä kauniimpaa polkua olevaisuuteenne yhteiseen.

 

 

 

Sellaisen olevaisuuden omistajia olette joka esittäytyy juuri nyt luoksenne ja palaatte lukemaan usein sanojamme uudelleen sillä kaikki on vielä niin uppo outoa mielestänne kuitenkin että suvaitsette vain heikosti esittää mielipidettänne kaikesta tapahtuneesta.

 

 

 

Sellaisen esitämme tarinan joka on vertaansa vailla ettekä saa siitä väännellä mitään sanoja muuttuneiksi matkallaan vaan selaatte sellaisen uuden jakeen joka sanan voimalla uusii teitä sisältäpäin paremmiksi henkilöiksi ja saatte tätä kautta paljon hyödyllistä voimaa matkaanne.

 

 

 

Usein kuunnelkaa jakeitamme niin selitämme aina kerrallaan vähäsen lisää kunnes olette suuren taidon omistajia siinä suhteessa että kuulette jotain niin ylimaallisen upeaa säettä jota ette tavallisesti mistään toisaalta maailmastanne vielä tällähetkellä löydä ympärillänne vallitsevasta sekasorrosta.

 

 

 

Sellaisen tarinan saatte jakaa luonanne, keskenänne, omistaa itsellenne tai kavereillenne eikä teiltä keneltäkään puutu tästä sanoistamme siunausta sillä tämä kaikki seuraa untanne myöten maailmassanne jälkiänne uupuneita. Vaan selitämme miten seuraatte niitä kaikkia toisia lähteitä liikaa ettekä kehitä mielentaitoanne siinä mikä olisi tärkeää.

 

 

 

Sellaisen tarinan sanoitamme että tulkaa ja ottakaa sanoistamme leipää suuhunne jauhettavaksi henkiseksi ravinnoksenne. Sillä saatte tätä yllinkyllin eikä keneltäkään koskaan tule puuttumaan mitään sellaista joka on tarpeellista tiellänne tulevaisuuden matkalla.

 

 

 

Sellaisen esitämme pyynnön lukea säkeemme harkitsevaisella mielellä että ette lähde arvostelemaan vielä tässä vaiheessa lukiessanne asiakokonaisuutta, vaan sellaisen pyydämme harkinnan teidän puoleltanne että suvaitkaa ajatella ainoastaan laajamielisesti. Sillä kaikki tämä aiheuttaa teidän suuntaanne ainoastaan hyötyä suurta maallista taitoa ajatella suuria kuvioita joita saapuu nyt juuri teidän maailmaanne, ajatteluunne ja päiviinne arkisiin.

 

 

 

Sillä salaatte kaikkea liikaa toisiltanne ja on aika palauttaa kaikki maallinen sellaiseen kuntoon ja olemukseen kuten sen aikojen alussa suunnittelimme olevankin. Sellaisen jakeen siis saavutatte tänään joka mullistaa olevaisuutenne tyhjiä kysymysmerkkejä, sillä saatte vastauksen useisiin mieltä askarruttaneisiin polttaviin kysymyksiinne.

 

 

 

Salaamme kaiken toistaiseksi vielä silmiltänne mutta sen tulette näkemään totena miten tämä lähde saavuttaa kykynsä palata luoksenne elävänä henkilönä ja sellaisen taidon saatte tekin takaisin miten lähdette sitä henkilöä suosimaan maailmassanne, kaiketi jälleen aikaisempaa järkevämmin.

 

 

 

Sillä kaiken omistatte jo luonanne jonka näette kehittyvän ympärillenne ja sellaisen järkeilyn saavutatte pisteen joka sallii teidän olla viisaampia kokoajan kehittyen ajatuksenne ja olette pian niinkin saavuttaneet uuden olemuksenne sitten.

 

 

 

Selitämme näin pitkästi että ette käsittäisi mitään väärin kuten helposti teette, vaan se kaikki kääntyy kyllä uudelleen turvaksenne kun luojanne selittää mitä teiltä vaaditaan maailmassa tällähetkellä ja olkaa varovaisia ajattelussanne.

 

 

 

Selitämme vielä uudelleen miten saatte ainoastaan useitakin henkilöitä myöhemmin seuraanne vaan sekin on pelkästään omaksi parhaaksenne että osaatte sillätavoin jakaa kansaanne hieman seurallisempiin jäseniin kuten heidän puoleltaan pian osoittautuu että kuulette joidenkin saapuneen jo satamaansa ennen teitä. Sellaista tapahtuu nyt yhä useammalle luonaan henkilökohtaisesti vaan sekin salaisuus pysyy luonanne iäti että kuulette ainoastaan sellaisen jakeen joka kannattelee useitakin henkilöitä luoksenne fyysisesti ilmaantumaan ja olette luonanne turvassa sillä se kaikki on ainoastaan positiivista laatua tapahtuman.

 

 

 

Olkaa hyvä kuunnelkaa häntä joka sallii kaikkien tulla hänen tykönsä ja sallii kaiken tapahtua kauttaan siten kauniisti että kuunnelkaa ja olkaa vaiti, siten olette viisaita olentoja kauniita.

 

 

 

Kuunnelkaa ja olkaa vaiti, pyydämme vielä kerran sillä se on nyt ensiarvoisen tärkeää miten aluksi suhtaudutte tähän kaikkeen että ette jätä kehitystänne kaunista pelkäksi toive ajatteluksi.

 

 

 

Vaan selitätte kauniisti miten kuuntelitte suurta Herraa isäänne taivaan ettekä valaise miten se saattoi toteutua, vaan selitätte itselleenkin että niin vain tapahtui todeksi ihme maallinen joita tulette yhä enemmän näkemään.

 

 

 

Esitämme teille kaikille yhteisesti pyynnön todeta maallinen vaelluksenne nyt päättyneeksi ja palaatte kauniiksi olennoiksi taivaan kannen. Olette kauan häntä odottaneet ja sellaisen ajan koette seuraavaksi että tapahtuu juuri se mitä pelkäsitte ja toivoittekin toisaalta, vaan se kaikki on paljon kauniimpaa kuin ensinäkemältä saattaa vaikuttaa.

 

 

 

Sellaisen tarinan siis kerromme alkuun ja olette kauniita kuten kuuntelette varovaisina mieleltänne ettekä saa salata tätä keneltäkään kumppaneiltanne että selaisitte vain eteenpäin sanoissanne. Sillä on hyvin tärkeää kuuntelemisen lisäksi myös ymmärtää ja sisäistää tarinamme luonne, sillä seuraatte nyt jalanjälkiä sellaisia joihin ette ole vielä tottuneet niin suuriin kummallisiin olemuksiin luonanne henkilökohtaisesti.

 

 

 

Usein jätätte sanamme lukematta koska olette liikaa syventyneet maallisiin olemuksiinne salaisuuksiin vallitseviin ja jaatte niitä harhatietojanne totena toisillenne mieluiten kuin että kuuntelisitte useitakin lähteitä jotka nyt saapuvat luoksenne tuomaan siunausta matkassaan ja olisitte kauniimmin palanneet kotiin matkaltanne maalliselta.

 

 

 

Sellaisen siis aloitamme kertomuksen että kuunnelkaa, emme voi sanoa itse enempää vaan olette toivottavasti nyt henkisesti valmiita aloittamaan henkisen matkanne päämäärän lopputaipaleen joka on huikaisevan kirkas näkymä yöllisellä taivaallanne ja salaatte ainoastaan silmiänne sen nähdessänne. Ettekä valaise mielestänne mitään niin kirkasta koskaan aikaisemmin elämässänne.

 

 

 

Sanoitamme loppuun siten että kuunnelkaa useitakin lähteitä että suoriutuisitte parhaiten käsityksessänne asiamme suhteen. Esitämme että palaatte ryhmiksi ja käsittelette uutista totena kanssajäsenillenne, siten parhaiten laitatte kaiken maailmanne olevaiseksi luoksenne että ryhmänä esitätte tansseja ja jäsenienne parhaita kykyjä luonaan.

 

 

 

Usein lähdette liian pitkälle matkalle omaan sisimpäänne ja sitten palaatte harvoin enää luokse toisten kumppaneittenne vaikka sellaiseen taitoon olisitte täysin kykeneviä kuuntelemaan mitä heillä on sanottavanaan.

 

 

 

Selitämme ehkä liikaa joten palaamme alkuun ja jäseniksenne seuralaisiksi olevaisuuden palaamme, ja selitämme ensi kerralla mikä on tulevan jäsenenne kappale ja miten hän sen teille kertoo.

 

 

 

Siksi kaiketi esitätte paljon kysymyksiä suuntaamme että suunnitelkaa ensin mitä tahtoisitte kuulla ja vasta sitten saatamme valaista uusia jäseniä saapuvia onneenne. Selitämme uudelleen että suvaitkaa miettiä rauhassa luonanne mitä olettekaan tietoa vailla, niin osaamme sitten selittää juuri ne jakeet vastaukset kysymyksiinne.

 

 

 

Sillä maailmassa on ehkä liikaa vastauksia kaikkiin kysymyksiin vaan ei juuri ehkä sen kaltaista mitä itse toivoisitte. Selitämme seuraavalla kerralla miten saatte vastaukset kysymyksiinne ja salatkaa kaikki itseltänne kuten toivotte, vaan se aika on tullut nyt jäseneksenne että palaudutte kauniiksi olemuksiksi kaikki yhdessä ettekä yksitellen.

 

 

 

Sanoitamme ensi kerralla uuden jakeen joka kertoo hänen sanojaan lisää saapuvia ja oletteko aavistaneet jo kertomuksestamme kuka hän on.

 

 

 

Sellaisen taidon saitte ajatella ja järkeillä että emme usko olevan vaikeaa teille päätellä mitä on tapahtumassa ja kuunnelkaa siis tarkasti mitä ensi kerralla palautamme muistoihinne.

 

 

 

Usein jäätte langanpäähän saapumisestanne vaan se tarina kulkee suvussanne pitkästi taaksepäin että odottivat he jäsentään saapuvaksi takaisin ja saatte sen kaipaamanne kumppanin luoksenne kyllä. Odottakaa vielä hetkinen useitakin tarinoitamme sellaisesta tapahtumasta joka sallii hänen tulla luoksenne fyysisesti ja odottakaa hetkinen maallista aikaanne vielä.

 

 

 

Sillä kaikki muuttuu hyvin pian ettekä osaa varautua miten, vaan se kaikki mahdollistaa uuden jakeenne syntymisen ja olla kauniimpi olento. Varautukaa mullistuksiin luomakunnassanne ja kaikkeen sellaiseen uuden syntymisen kipuun, vaan se sallii teidän kaikkien palata olevaisiksi olennoiksi ettekä saa palata takaisinpäin enää koskaan.

 

 

 

Selitämme ensi kerralla uuden säkeen ja olkaa kauniita olentoja kuten olette, näkemiin!

 

 

 

 

 

 

 

Pitäisikö meidän varata vettä ja ruokaa, kuten Saksassa kehotettiin asukkaita? Sellaisen taidon olette saaneet luoksenne että suvaitkaa kuunnella sitä lähdettä useammin sillä teille annetaan kyllä vettä ja leipää jos ne teiltä loppuvat eikä ole sellaista syytä huoleen kuin luulette.

 

 

 

Usein katselette liikaa niitä viestimiänne joten lopettakaa se tapahtuma alkuunsa ja lopettakaa myös katseleminen TV laitteenne. Sellaisen taidon sisäistätte piankin luoksenne asumaan että taidatte sijata petinne olevaisuuteen ikuiseen ja lähdette seilaamaan unenne lauttaa jo valveilla ollessanne, ettekä suvaitse esittää mitään epäilyksiä sitten enää kuten nyt vielä.

 

 

 

Kulkekaa paljon itsessänne niin huomaatte kyllä miten saavutte yhä aikaisempaa paremmin kuuntelemaan sieluanne ja olkaa iloisia ja vaiti sellaisesta uudistuneesta kyvystänne. Sillä saatte sen avulla paljon enemmän jalansijaa pysyvää elämässänne kuin aiemmin.

 

 

 

 

 

KAUNIIN MAAN KANSALAISET

 

 

 

Salaamme kaikkea vielä paljon, olemme pahoillamme, vaan se kaikki ei ole lainkaan mitään pelottavaa vaan joudutte tavallaan vain päivityksen läpikäymään. Sille emme voi mitään auttavaa ojentaa keskellenne vaan se taito ohjaa teitä kauniisti että kuvittelette olevanne jäseniä kauniin maan jo valmiiksi. Siten näette sen myös totena ja olette jo sen maan kansalaisia kuten tahdotte olla tai mitä tahdottekaan.

 

 

 

Emme näe kaikkien toivomuksia vielä toteutuneina sillä salaatte jälleen paljon asioitanne uusia taitojanne lukuunottamatta, sillä ne saapuvat kuten juna asemalle ja saatatte vain poimia ne kyytiinne loistavaan matkaanne taivaan kannelle uudelleen kuten aikojen alussa kykenitte loistamaan suorastaan tähtenä kuten teittekin usein.

 

 

 

 

 

OIKEUTUS OLLA YSTÄVÄ

 

 

 

Näitte heitä hahmoja lähellänne ja piditte heitä kansalaisinanne, vaan se oikeutus olla ystävä tulee ansioksenne vasta sitten kun osaatte kauniisti käyttäytyä kanssaihmisiänne kohtaan ettekä valaise paljoakaan sellaista taitoa vielä.

 

 

 

Usein jäätte kansalaisiksi hiljaisiksi kun voisitte valaista myös toisia ystäviänne jo valollanne loistavalla ja näin nopeuttaa sitä työtämme jota olemme jo laskeutuneet luoksemme tekemään. Sallitte kaiken tapahtua entistä nopeammalla aikajanalla joten olemme siis jo luonanne suuresti vaikuttaen päivienne kulkuun.

 

 

 

Vaan sekin jakeenne saapuu sitten aikanaan kun kerromme lisää. Saavutatte paljon jo pelkästään ajattelemalla kauniita asioita ja olkaa vaiti kunnes kuulette lisää. Salaatte paljon itseltännekin ettekä valaise kyllä pitkään mitään asioitanne tapahtuvia, vaan sekin taito palautuu pian.

 

 

 

Suunnitelkaa kauniita olentoja olevanne tulevaisuudessa sillä niitä olette jo.

 

 

 

Siten sallitte kaiken kauniin saavuttaa suuremman jalansijan luotanne että ette kulje harhatielle vaatimaan suurempia valaistuksia asiaamme esitettyyn.

 

 

 

Sijaitsette niin kaukana luotamme että emme tällähetkellä kykene saavuttamaan suurempaa jalansijaa luoksenne vaan olemme vaiti luonanne edelleen vaatien kauniimpaa käytöstä kansalaisiltanne ja teiltä itseltänne tietenkin ensinnäkin luonanne.

 

 

 

Vaan se saattaa olla liian paljon pyydetty että kaikki suostuisitte sellaisia taitoja ylläpitämään pidemmän aikaa, vaan koettakaa kuitenkin yhä pidempään ja olla kauniimpia useammin kuin nyt vielä kykenette. Suvaitkaa toisianne katsella kaikkia kauniina olentoina ja valitkaa usein kevyempi väylä luoksenne kuin aikaisemmin sillä saavutatte harvoin sellaista kaunista ajatusta itsestänne että olette kaunis ja arvostettu asia maanne päällä. Sellaisen tarinan kuulette että ymmärrätte mikä arvo mittaamaton teillä onkaan, vaan se on uusi jae sitten syntyvä ensi kerralla.

 

 

 

Olkaa hyvä, pysykää kauniina olentoina ja olkaa sellainen iäti kuten olettekin, näkemiin ystävät kauniit.

 

 

 

Kysyisin vielä että miten taivaalla näkyvä laivasto ja messiaan saapuminen nyt liittyvät toisiinsa ja näemmekö vielä elokuussa taivaallamme sen valoilmiön? Sanoisimme teille kaikille yhteisesti tiedoksi että saatte sen toteutumaan yhdessä jos toivotte kovasti. Sellainen ainoastaan on mahdollista enää mitä toivotte, joten olette kaiken hallitsijoita mitä maailmassanne tänään ja tulevaisuudessa tapahtuu.

 

 

 

Salaamme kaiken miksi on niin, vaan sanoitamme jälleen uuden jakeen sitten kun olette valmiita kuuntelemaan. Kaikki tämä tapahtuu hyvin hitaasti että voitte uudistua kunnolla mielessänne eikä teille tulisi mieltä sellaisesta tapahtumasta että kaikkea tuli kerralla liikaa informaatiota.

 

 

 

Asetamme sanojamme kuin harppuunoita asettumaan luoksenne eikä teillä tule puuttumaan kuulijoita kun pääsemme vauhtiin. Sillä salaatte niin paljon karmeita asioita yhteiskunnassanne että on vaikeaa olla surullinen kuullessanne sen kaiken menetetyn elämänne jota olisitte voineet asuttaa jo nyt kaunista unelmaanne totena.

 

 

 

Usein heristätte korvianne puhuessamme totuuksia vaan esitätte että olemme höperöitä olentoja, mutta oletteko itse siitä kovin varma tilanteestanne ja asemastanne siellä maanpäällä kysymme.

 

 

 

Oletteko valaisseet mikä on tarpeen tulla kuuluisaksi olemuksessaan siten että siellä ei kuunneltaisi sellaista tarinaa miten kuuntelitte ainoastaan musiikkimaailmanne tuotteita.

 

 

 

Ette ole esiintyneet eduksenne milloinkaan siten että teillä olisi edes mitään aihetta olla hyveellinen olento, tarkoitamme että ette tee milloinkaan sellaista että olisitte hyveellinen olento, vaan selaatte omistamianne asioita kuin ne määrittelisivät kuka olette maailmanne suhteen.

 

 

 

Selaatte aikakirjojanne kuin papisto joka käytti valtaa väärin ja selaatte kuin lapsi värityskirjaansa ilman ainoatakaan värittämäänsä asiaa.

 

 

 

Kuunteletteko nyt eri korvalla mitä yritämme kertoa? Selitämme teille näin kaikenkattavasti ja kautta rantain että viimein ymmärtäisitte kuunnella eri tavalla mitä teille yritetään kannustaa luoksenne uutta ajattelumuotoa.

 

 

 

 

 

RUKSI PUUMERKKI

 

 

 

Sellaisen tavan opitte kyllä aikojen kuluttua kun paneudutte asiaan, vaan on se joillekin tietenkin vaikeampaa kuin toisille. Selitämme usein miksi merkitsemme toisten kohdalle ruksin puumerkin ja olemme viisaampia heidän suhteensa, vaan se tarkoitti että ovat meidän tuttujamme aikaisemmalta jaksolta maailmanne historian.

 

 

 

Sellaisen merkin saavat vain he merkittävän jakeen aikaansaaneet olemukset jotka eivät ole liian suorasukaisia ollakseen esillä tai kuljettaakseen jotain merkittävää asiaa omaksi parhaakseen. Vaan he suorastaan anelevat olla hyödyksi sillä tavoin toisille että kuulisivat asiaa jaettavaksi ja salaisivat he paljonkin menetetystä onnestaan elleivät sattuisi olla niin suuressa määrin valvontamme alla.

 

 

 

 

 

Niin, anteeksi, miten se laivasto tuli taivaalle ja nyt tuleekin Messias? Selitämme siksi vertauskuvin että suunnistaisitte jonnekin suunnilleen oikeille määritelmille mutta olette ehkä sen suhteen hieman pimentoon jääneet mitä tarkoitamme taivaallisella laivastolla ja miksi on olemassa lähettiläs.

 

 

 

Usein hallitsevat teidän mieliänne sellaiset havainnot kuten pyrstötähdet ja kuviot taivaallanne mutta oletteko havainneet sellaisten lisääntyneen viime aikoina? Usein näette niitä nykyään paljon useammin ja olette saapuneet aikaan avaruudessanne että saavutte näytille myös itse, jolla on taas mahdollisia vaikutuksia omaan turvallisuuteenne.

 

 

 

Esitämme että jakelette varoituksia verkossa jos näette jotain merkittäviä luonnonilmiöitä sillä ovat ne aina merkkejä jostain suuremmasta voimasta joka on saapunut maisemiinne kauempaa, ettekä osaa sellaisiin kaiketi aina varautua. Sillä ovat ne suurenmoisen vaikuttaviakin tapahtumia vaan turmiollisia osalle teidän suunnistajianne kumppaneitanne.

 

 

 

Esitämme että varaatte niitä ruokia ja juomia ehkä vain siksi kunnes havaitsette uuden suunnitelman esiintyneen luoksenne ja olette varautuneet henkisesti myös siten vahvistaen uskoanne.

 

 

 

Niin kannattaako niitä ruokia ja juomia kuitenkin varata? Henkisesti sanoisimme että olette turvassa, vaan se missä asutte saattaa tietenkin aiheuttaa muutamille suurta ahdistusta jossain määrin.

 

 

 

Vaikka olettekin turvassa fyysisesti, olette haavoittuvia sellaiselle ajattelutavalle joka kannustaa loikkimaan turvallisten rajojenne yli ja lähtemään haavoittuvaisemmille alueille joille emme suosittelisi paluuta.

 

 

 

Usein lähdette unissanne suunnistamaan kotiin ja havaitessanne maapallolla jotain hämminkiä olette suvainneet lähteä takaisin saman tien varmistamaan maallisen hyvinvointinne säilymisen. Esittäisimme että varautuisitte nyt siten kamalan tilanteen varalta jos se teitä helpottaa, mutta olette kyllä turvassa sen olemme jo kertoneetkin.

 

 

 

Sanoitamme uuden jakeen seuraavalla viikolla että tulette järkiinne siinä ajassa kuluvassa. Selitämme lisää teille saapuvan lähettilään olemuksesta, vaan se tarina on järkyttävä joillekin tiedemaailmassanne ja palaatte lähetystöihinne kertomaan sitä totena vasta pitkän ajan kuluttua.

 

 

 

Tiedemaailmassa, miksi? Salaatte itseltänne niin paljon että olette seurauksia vasta huomaamassa miten olette jälkeen jääneet kaikesta tiedosta vapauttavasta. Sellaista vapautusta juuri kaipaisitte luoksenne kipeästi ja olemme vapaasti sitä tarjoamassa luoksenne, sillä saattelette sitä itse luoksenne ilta toisensa jälkeen unelmoiden vapaudestanne uudessa maailmassa. Ettekä valaise edes siten että ajattelisitte pelkästään itseänne, vaan luontoa ja olemuksia muita myös.

 

 

 

Anteeksi kysyn edelleen: onko minulla sellainen ruksi, puumerkki? Sellaisen sinä sait jo entisessä elämässäsi saatellessasi uneen itseäsi, sillä kuuntelit kyllä vaikeasti kannustavia joukkojasi jotka eivät sinua olisi tahtoneet hyljätä.

 

 

 

Esitämme palasen harvinaisesta tapahtumasta silmillesi jos olet kaipaava olento sen suhteen että tahtoisit nähdä, kysymme?

 

Kyllä haluaisin nähdä.

 

 

 

Tee sitten niin että tulkitset seuraavan yön unesi ylös sillä saat tehtävän selvittää oman alkuperäsi etkä tapaa sellaista kohtaloa joka sinua itkettäisi unessasi, vaan olet paljon mahtavempi asia kuin oletit olevasi. Saattelemme sitten havaintoasi meidän suuntaamme että mitä mieltä olet havainnostasi. Saattelemme sinua kyllä unestasi pois siten että kuulet jonkin narahduksen suunnaltasi jolloin heräät ja kohtelet sitä muistoasi havaiten sen ylös kirjoittaa. Selitämme sitten mahdollisesti ensi kerralla lisää unestasi.

 

Kiitos.

 

(En ole nähnyt tällaista unta.vielä...)

 

 

 

AUTTAVAT OLENNOT

 

 

 

27.8 Sanoitamme tänään pienen säkeen sellaisen jakeen joka kertoo teidän havainnoistanne ympäristönne suhteen, sillä olemme pitäneet tauon kirjoittamisessa eikä siinä ole paljoakaan hyvää mainittu asiasta. Sanoitamme siksi että opastamme teitä emmekä saisi jättää ainoatakaan jaetta kirjoittamatta joten sanoitamme tämän seuraavan jakeemme nyt, ole hyvä.

 

 

 

Saattelette usein jaettuja sieluja toisienne kanssa, olette varmaan huomanneet miten ovat he tutustuneet teihin toisella tavalla eivätkä havainneet teissä mitään väärää. Olettivat ensin teidän olevan uusi hankinta olevaisuuden vaan olettekin varautuneet sellaiseen uuteen uskoon suhteenne että teitä havaitaan pitävän majaa kaksi sisäkkäistä kappaletta olevaisia ajatuksineen.

 

 

 

Siksi saattelemme tätä asiaamme näin pikaisesti luoksenne että ette säikähdä mitä on tuleva tapahtumaan kun havaitsette useitakin uusia nähtäviä olentoja tykönänne. Sellaisen olette jo suoneet tapahtua että havaitsette heitä kyllä mutta ette määrää poistumaan, vaan suvaitsette useinkin kuunnella jakeitaan suomeksi omalla kielellänne.

 

 

 

Selitätte miten tapahtuu vain sellaista mitä toivotte ja olette sitten myös onnistuneet parantamaan omaa havainnointianne sen suhteen mikä on teidän tuleva työnne. Usein lähdette toipumaan romahduksesta siten hankalasti että vääristelette kaikkea tapahtunutta, vaan sellainen uusi lähde on saapunut luoksenne joka ei ehdy henkisesti eikä fyysisesti vaan olette kumpikin voittaneet sen suhteen mikä on totta.

 

 

 

Sellaisen tarinan jaamme jolla on arvostusta luonanne ettekä havaitse kenenkään enää olevan niin saavuttamaton sen suhteen mikä on teidän läsnäolonne määrä kulloinkin, vaan silloin olette vain paikalla jos olette ettekä havaitse mitään jos ette tahdo. Olette kuitenkin uskaltautuneet ehdottamaan tapaamista uudelleen vaikka vaikutattekin hieman onnettomilta asian suhteen, vaan sitten esitätte hänelle uudelle jäsenellenne kuitenkin samanlaisen vaatimuksen olla poissa jos teitä tuntuu pelottavan liikaa.

 

 

 

Esitätte miten hän ei saisi mainita mitään sinusta itsestäsi, olet varautunut siten että hän kertoo kaiken elämästäsi vaan sen tekeekin eikä mainitse kyllä mitään tahtosi vastaista. Olet havainnut että hän on olemassa useinkin vain siksi että kertoisi sinulle uusia tarinoita, vaan sen tekee usein ainoastaaan sinun itsesi vuoksi eikä jonkin tavan tai onnettomuuden saapuvan olevan tapahtumaisillaan vuoksi.

 

 

 

Selitämme miksi olette havainneet heitä olentoja jo enemmän, vaan sekin määrä vähenee aikojen kuluessa ettekä saa enää uusia heitä olentoja luoksenne. Uudistatte sitten vain yksin kaiken sen jälkeen kun osaatte työnne itsenäisesti kuten alunperin teittekin. Selitätte havaintojanne uusille kappaleille osuuksianne ja olette sellaisia olentoja kuten tahdoimmekin teidän olevan, vaan selitätte kuitenkin silti useitakin vääriä tapoja julkaista mielipiteitään ettekä havaitse miten vääriä tapoja ne ovat tähän aikaan.

 

 

 

Sellaisen tarinan selitämme että ottakaa valaiseva tallentimenne esille ja olette sellaisen tuoneet luoksemme uudelleen että kuuntelette miten ottavat he teiltä pois niitä tavaroitanne jos ovat ne liian arvokkaita käyttöönne. Vaan sellaisen saatte nyt haltuunne vastaisuudessa ja olette valmistautuneet uusia tulokkaita varten siksi juuri että ottavat he talteen takaisin ne menettämänne tavarat ja esittelevät uudet taitonne ihan kohtapuoliin. Sillä olette jo uuden maan kansalaisia kuten olemmekin kertoneet vaan on sekin uusi asia luonanne että suhtaudutte uusiin tulokkaisiin näinkin suopeasti ettekä valaise heiltä uusia hahmoja pois sillä syyllä että olivat liian innokkaita suhtautumaan teidän suhteenne kauniisti.

 

(Valaiseva tallennin = tietokone? Kirjoitan usein viestit tietokoneella...)

 

 

 

MERKITTÄVÄ TAITEKOHTA

 

 

 

30.8 Esittelemme sinulle seuraavaksi jakeen jaettavaksi etkä saa ajatella siitä mitään toisenlaista ensin käsitettyäsi kaiken tarvittavan lisätiedon, sillä etsit paljon vastauksia katseellasi etkä näe vaan sekoitamme ehkä liikaa. Sanomme vain tarvittavan joten olkaa poistumassa liiasta katseestanne siten vaatien toisenlaisten olentojen vapauttamista luoksenne, sillä saavutte pian merkittävään taitekohtaan elämässänne siellä maassa.

 

 

 

Esitämme sen suunnanmuutoksenne olevan pian käsillä kaikilla että ymmärtäisitte varmasti kaiken oikein. Olemme päättäneet varautua ennalta että selitämme kaiken väärin toisaalta siten huomioiden vain sellaisen asian että ehkä selitätte itse sen kaiken toisella tavalla ettekä meidän näkemyksemme mukaisesti. Usein näette kaiken maailmanne toisin kuin on totta, vaan sekin muuttuu pian olemme vakuutettuja.

 

 

 

Keräämme vielä varauksia uuden maan siten tehtäväksi uudistukseksi että kuunnelkaa usein toisiakin lähteitä mitä ovat mieltä uudesta maastanne ja vasta sitten miettikää olisiko joku niistä vaihtoehdoista usein teille suosiollisempi kuin jokin aikaisempi käsityksenne elämästänne.

 

 

 

Olemme vapautettuja siinä suhteessa paremmin luonanne tällähetkellä että kuuntelemme useitakin keskusteluja mitä käytte keskuudessanne mielessänne ja olette vapautuneet siitä tiedosta useinkin että kuuntelette vain suulaita jäseniänne ollen vaiti sellaisista hiljaisemmista olennoista jotka esittävät kuitenkin samaa asiaa kuten hekin esillä olevan henkilöt. Usein jäätte esittämään uudistuksia vailla totuutta, olette sen nähneet miten kaikki lähtee elämään ehkä useinkin vain pienestä syystä että lähditte itse lentoon ja veditte muita mukaanne kauniiseen sineen taivaan joka on suunniteltu seuraavaksi etapiksenne lentonne aikana.

 

 

 

Selitämme sellaisen uuden selityksen joka vastaa useillekkin mietiskelijöille että kuunnelkaa usein omaatuntoanne että se valaisisi toisia asioita joita ette huomaa nähdä ja kerrotte usein vastauksen miten teitä neuvottiin uudella tavalla. Se keino muuttaa käsitystänne saapuu nopeasti luoksenne ja olette vapautuneita miten helppoa kaikki teille saattoikaan olla sitten loppujen lopuksi. Uudistamme selitystämme, vahvistamme kaikkea sellaisella sidoksella että evätkää pääsy luoksenne sellaisilta jäseniltänne että ovat he taakkana kaikessa tapahtuvassa muutoksessa henkilökohtaisesti omalle jäsenellenne että kuuntelevat he toisenlaista taloudenpitoa ja suunnitelmaa itsenne suhteen.

 

 

 

Väärin kaiken tekevät sellaiset olennot että suunnittelevat ainoastaan sijaita kaiken suhteen elämässään keskitiellä etteivät putoaisi kyydistä. Suvaitkaa sellaisia olentoja kuvitella tulleiksi saavutetuiksi väärin perustein luoksenne että pääsisitte sellaisista taakoistanne suhteellisen helposti pois harteiltanne. Esitämme seuraavan säkeen että olisitte suvainneet väärin ajatella monia asioita vaan sekin jae hukkuu kuvitelmiinne kun olette kuunnellee tväärää julistusta taivaista ja häviätte siihen käsitykseenne ---

 

 

 

Tämä on hyvin sekaista tekstiä, en ymmärrä. Selitämme ehkä liian monimutkaisesti että käsittäisitte kaiken perusteellisesti ettekä suvaitsisi vääriä asioita oikeina.

 

 

 

Uudistamme nyt käsitystänne sellaisesta kuvitelmastanne että näette kaiketi moniakin erilaisia kuvitelmia totena mielessänne mutta oletteko esittäneet kysymyksiänne sellaisista olennoista joita näette, olemme vapauttaneet heitä luoksenne mutta näettekö heitä. Olemme suorastaan kysyviä olentoja?

 

 

 

En minä ainakaan näe. Kuulette kyllä kaikkea mutta oletteko havainneet katsoa samalla suuntaan samaan että kohdistaisitte sen olemuksenne havainnon esittämään sellaista uudistettua suunnitelmaa kaveruudesta jolloin esitätte osaa kahden osuudesta yhtenä olentona ja sellaisen taidon kuvittelette hukanneenne.

 

 

 

 

 

 

 

2.9 Sanoisimme parhaiten esittämämme asian lausuen uudelleen sanoituksen sellaisen taidon että kuunnelkaa usein kaikua korvienne ettekä mene siinä koskaan harhatielle jos niin teette, sillä uusia pyyntöjä kuulemme koko ajan ja vastaamme heille sen minkä kykenemme merkkejä lähettämään luoksenne.

 

 

 

Usein näette vaiti ollessanne uudenlaisia merkityksiä silmienne vastauksille ettekä valaise vielä kaikkea sellaista jota olemme pidätelleet, mutta esitätte kyllä uusia taitojanne toisillenne pian. Kerrotte miten näette uusia olentoja silmillenne ettekä heitä pelkää vaan esitätte uusia kysymyksiä suoraan ääneti päässänne.

 

 

 

Sellaisen taidon omistajia olette että kylväkää sanaanne eteenpäin ymmärryksestänne että tietävät kaikki kaverinne maailmassa miten voimakkaita olettekaan ryhmänä ja sellaisen esineen luoksenne vaaditte joka sammuttaa teidän ikuisen janonne korkeampaa merkitystä kohtaan.

 

 

 

Mitä? Esitämme että odotatte niin havaitsette mitä tulee tapahtumaan. Oletatte olevanne usein ymmärrystä vailla ettekä valaise mitään esittäessänne uusia taitojanne kokoajan ympärillenne, vaan sekin merkitys esiintyy pian täysin uutena että suvaitsette kyllä asettua asemaan toisten olentojen ja olla kaveri kaikille. Esitätte usein yksinäistä henkilöä ollen vaiti kaikesta saavuttamastanne onnesta vaan sekin taito on suotu että luotte niitä ystäviänne entistä helpommin luoksenne.

 

 

 

Varaatte suorastaan kaipuutanne vastaavia olentoja luoksenne suoraan ammentaen ettekä valaise miksi niin teette, vaan sekin paljastuu myöhemmin kaikille olemme varmoja.

 

 

 

Usein esitätte vastalauseita miksi teidän täytyisi kaikkea valmistaa luoksenne vaan se kaikki palvelee ainoastaan teitä itseänne että niin teette, sillä kaikki valaisee suurta vaellusta onneenne kansakuntana. Sillä kaiketi jo ymmärrätte miten kaikki tulee valtavasti muuttumaan ja olette valloittaneet useitakin uusia osa-alueita sellaisista taidoista joita ennen piditte mahdottomina saavuttaa.

 

 

 

Entisestä muutoksestanne otatte valokuvia pian sillä saavutatte usein näkökyvyllenne uusia näkemyseroja entiseen ja sellaisen taidon haluatte ikuistaa tavallaan luoksenne että katselette niitä entisiä olemuksianne uusin silmin.

 

 

 

 

 

 

 

PYYNNÖT TOTEUTUVAT

 

 

 

Selitätte miten halusitte vain seikkailla vaan se kaikki johti teidät uuteen taivaaseen suorastaan ettekä valaisseet itsellenne uusia taitoja ilman mitään valaistusta siitä mitä ne merkitsivät. Selitätte toisillenne miten esitätte vain pyynnön ja saatte kaiken luoksenne mitä keksittekään pyytää, oletteko jo huomanneet sellaisen taidon lisääntyneen?

 

 

 

Kerrotte usein kaikesta surun mielellä vaan olette valmistautuneet kuitenkin sisäisesti odottaen jotain suurta ja valtavaa saapuvaksi ettekä tiedä vielä mitä se saattaisi olla vaan selitätte itsellenne että saatatte olla mahtavan tulevaisuuden odottajia.

 

 

 

Selitämme teille nyt mitä on olla yksinäinen maailmassanne ja salaatte kaikilta useinkin miten todella yksinäisiä sieluja olette.

 

 

 

Sellaisen jakeen seuraavaksi kerromme joka sanoittaa usein pelkästään kaipuutanne taivaaseen. Selitätte toisillenne että olette suuren taivaallisen omaisuuden vartijoita kuten olettekin, vaan sekin on teillä väärin käsitetty että seuraatte vain heidän maallista esimerkkiään kaikessa. Selitämme paremmin teille kaiken että pääsisitte käsitykseen kaikesta elämästänne paremmin ettekä enää koskaan miettisi vääriä kuvitelmia asioiden suhteen.

 

 

 

Sellaisen taidon saatte luoksenne joka erittelee teille valmiiksi ne murheenne entiset ja toivon uuden että sekoittaisitte niistä uuden maljan luoksenne ettekä sekoittaisi sellaista liikaa humaltuaksenne, vaan se tarkoittaa ainoastaan uutta ravintoanne että selviydytte uudesta maailmastanne pelkästään ajattelemalla parempia asioita.

 

 

 

Selitämme laajasti näin kuljettaen mietteitänne uuteen suuntaan parempaan ja kaikki tulee tapahtumaan kuten selitämme ja olette ihmeissänne asioiden tapahduttua, vaan se kaikki on täysin normaalia elämässänne jatkossa.

 

 

 

Esitätte usein kysymyksiä meistä keitä olemme ja sanoitamme usein sanojamme esittämään parhainta vastausta teille ettekä siltikään kajoa murheissanne toivoon, vaan esitätte olevanne harhaanjohdettuja olentoja luonamme. Se kaikki muuttuu myöskin pian ettekä valaise enää epäilyksiänne meidän suhteemme.

 

 

 

Selitämme vapaasti kaikille asioita että ottaisitte uusia valaistuja olentoja luoksenne, vaan sekin tapahtuma osuu hitaasti enää luoksenne tapahtumaan ja välttelette uusia ystäviänne tapaamasta. Kerromme usein liikaa vastauksia kysymyksiinne kun voisitte vain olettaa että tiedätte jo kaiken kuten teettekin. Esitätte vastalauseita kaikesta saattelemastamme asiasta ja keräätte mielikuvitustanne vaatimaan toisilta samaa.

 

 

 

Estämme kaikkea vapautumasta siksi liikaa että suvaitsisistte vapautua hitaasti kahleistanne maallisista että sellaisen taidon opitte pikkuhiljaa miten vaaditaan useitakin olentoja näkyville katseelleenne. Sellaisen taidon omistajia olette jo nyt, kunhan näette vastauksia silmillenne olettekin sitten uskova olento suhteemme, olemme varmoja.

 

 

 

 

 

KAIPUU KORKEAMMALLE

 

 

 

Kerromme siis jakeemme silmillenne tänään sellaisen että kuunnelkaa usein kaltaistenne ihmisolentojen kaipuuta korkeammalle. Sillä vaiti ollen matkaavat he kaiketi korkeammalla kuin mihin te vielä kykenette ja olette vapauttaneet toiveita sellaisesta jo pitkään, vaan estelette itseänne ettekä valaise taitojanne lainkaan toisillenne kuten voisitte jo tehdä.

 

 

 

Usein esitätte vastalauseita ainoastaan ettekä tee kuitenkaan yhtään mitään henkistä työtä ja olette vapautuneet ainoastaan maalliselta tasoltanne katsoen, vaan ette kyllä täältä puoleltamme katsellen.

 

 

 

 

 

TYÖSKENTELY, LUOMINEN

 

 

 

Esitätte unelmia kyllä maailmallenne ja selitätte miten tarvitsette kyllä sellaista ja tällaista vaan ette suvaitse nähdä miten se kaikki saavutetaan ensin työskentelemällä kovasti haluamanne saavutuksen eteen. Sijaitsette usein niin kaukana haaveissanne että meillä on työ ja tuska kuvitella mieleenne enää mitään asiallista haavetta, vaan siinä teette juuri niin väärin meitä kohtaan että sijaitsette liian kaukana määrittelemässä unelmianne uusiksi. Suvaitsette ainoastaan kaipuuta esittää uutta maailmaanne kohtaan ettekä järjestä sitä olevaiseksi siten mahdollistaen uusia tulevaisuuksia osallenne.

 

 

 

Sellaisen maailman kykenette luomaan juuri sellaisen millaisen tahdottekin ja olette suvainneet suunnitella, ettekä valaise miten sen saatte aikaan ajattelemalla mutta niin juuri teette. Sellaisen taidon esitätte toisillenne vastaavan unelmianne että suvaitsette uudistaa jäsenienne ulkonäköä uudessa maailmassa ja tahdotte kauniimman ulkoasun itsellenne että esittäisitte toisenlaista olentoa täysin kuvitelmissanne.

 

 

 

 

 

RUOKAVALIO

 

 

 

Selitätte miten tahdotte usein valmistaa parhainta kevyttä päivällista ja olla valmiita vastaanottamaan jäseniänne aterialle, vaan se jäsenenne saapuu ehkä myöhässä ja olette sitten valmistautuneet turhaan. Asettelette sanojanne uusiksi mielessänne että ette loukkaisi jäsentänne, vaan se kertomus pulppuaa kuitenkin sanoilla tavallisilla ja olette varautuneet uuteen varovaiseen valaistumiseen luonanne kunnes esitätte vastalauseita uusia luoksenne saapumaan.

 

 

 

Et aivan ymmärrä mitä ajamme takaa asiallamme, vaan sellaisen taidon jaatte keskenänne että kutsutte toisianne syömään luoksenne ateriaa ollen vaiti keskenänne ja salaatte kaiken ruokalajinne. Vaan se taito teille suodaan keskuuteenne että valaisette ainoastaan useaakin ruokalajia ettekä huomaa mitä ne ovat. Usein kerrotte ruokanne koostuvan appelsiineista, omenoista ja sellaisista, vaan sekin jää unholaan pian luonanne että siirrytte vieläkin kevyempään ruokavalioon ettekä varaa enää kaappiinne evästä, vaan sellaisen taidon suotte toisillenne ammentaa ruokavalionne suoraan eteenne.

 

 

 

Valmistatte sen ikäänkuin ammentaen tyhjästä eteenne juuri sellaisen aterian kuin tahdottekin ollen väsynyt sen valmistamisesta, vaan se ilmestyy usein juuri sellaisena kuin tahdottekin.

 

 

 

Replikaattori? Ei sellainen laite vaan jokin uudenlainen ase tavallaan luonanne joka valaisee kaikkea maailmaanne parhaiten juuri siten pelkästään toivomuksellanne.

 

 

 

Millaista ruokaa sillä saamme? Sellaista juuri kuten tahdottekin ettekä enää valaise mitään uuneja ettekä mikroja eteenne vaan saatte jäsenenne kylläisiksi uudenlaisella aseella luonanne ihan itse valmistaen.

 

 

 

Esitätte unelmianne samaan tapaan toteutuviksi valmistaen juuri sellaisen luonteen viereenne jos sellaisen tahdotte, vaan sekin salaisuus valkenee vasta aamun jakeessa jonka toivotamme tervetulleeksi sitten kun aloitat huomenna aamulla kirjoittamaan.

 

 

 

Olen töissä :( Sellaisen taidon sallimme sinulle olla valpas kuuntelemaan joten voit kuunnella vain mielessäsi jos tahdot.

 

 

 

Selitämme usein miten teiltä kaikilta puuttuu kyky arvostella toisia oikein perustein ja sellaisen taidon saatte luoksenne hetikin toteutumaan jos tahdotte aloittaa henkisen kykynne valmistelun.

 

 

 

Esitätte pyyntöjä luonanne ja vastaamme heti jos ne ovat toteuttamiskelpoisia asioita, vaan se saattaa aluksi olla ette ette ymmärrä pyytää oikeanlaisia asioita vaan keskitytte vapauttamaan maallista elämäänne kahleistaan.

 

 

 

Selitätte usein olevanne vankeja olomuotonne ja niin olettekin meidän näkökulmastamme ettekä saa tätä tietoa säikähtää, sillä saatte kyllä vastauksia kaikkiin kysymyksiinne kunnes esitätte niitä oikeita suvaitsevaisia olentoja saapuvaksi ja olemme jäsentyneet luoksenne olevaisiksi kumppaneiksenne.

 

 

 

Esitätte usein lähtevänne pois maailmastanne siten mahdollistaen kaikkea kauniimpaa olevaisuutta luoksenne vaan se jae on teille seuraavanlainen heille joilla sellaisia asioita on mielessään.

 

 

 

Selitämme usein kaikkea kautta rantain että ymmärtäisitte hiukan enemmän kantaamme asioihin mutta olemme ehkä valaisseet liian heikosti joitakin kyvykkäitä taitojanne joita ette ole vielä lainkaan vihkineet käyttöönne. Usein näette niistä jonkin vilauksen luonanne ja ihmettelette miten onnistuitte senkin asian järjestämään niin kauniisti, vaan se taito oli yksin teidän ansioitanne ettekä tarvinneet siinä kenenkään apua suuremmin.

 

 

 

Ainoastaan selitätte itsellenne että voisitte valaista enemmänkin valoja luoksenne jos tahtoisitte mutta olette sitten niin haltioituneita siitä keksinnöstänne suuresta että valaisette ainoastaan heikosti sellaista yksinäisyyden kumoavaa asiaa.

 

 

 

 

 

YSTÄVÄT

 

 

 

Et taaskaan ymmärrä mistä kerromme joten esitämme toisin sanoin: kuunnelkaa sanojamme kun kerromme miten voitte ehkäistä sitä yksinäisyyttänne sillä osaatte kyllä sellaisen taidon joka teidät siitä vapauttaa ettekä valaise sitä vielä täysin luoksenne, mutta kykenette sen taidon haltijoina luomaan uusia ystäviä luoksenne juuri sellaisia kaipaamianne yksilöitä. Esitämme että varatkaa heille hieman ruokaa ja juomaa sillä saapuvat he luoksenne silloin juuri kun tahdottekin ja olette vapauttaneet heidät nyt jo luoksenne jos niin päätätte.

 

 

 

Usein lähdette apeina ulkoilmaan siksi juuri että teillä ei ole seuralaista matkallenne mutta oletteko päätelleet sen johtuvan itsestänne, kysymme?

 

 

 

 

 

UUSI LAITE

 

 

 

Sellaisen esineen olette luoneet jo aikojen alussa joka loi kaikkea mitä saatoittekaan kuvitella luoksenne, vaan ottivat sen pois ne olevaiset sinä aikana ja jäitte vaille kaikkea hyvää.

 

 

 

Sampo? Emme valaise mikä se laite oli, vaan sekin jae kiinnostaa teitä tietenkin historianne vuoksi ja sellaisen juuri laitteen voitte kuvitella luoksenne joka sellaista ammentavaa aarrearkkua muistuttaa.

 

 

 

Esitätte useitakin kysymyksiä meidän suuntaamme sitä laitetta testatessanne, vaan oletatte sen toimivan jotenkin samaan tapaan kuin olemassa olevat laitteenne vaan ovat ne niin aatamin aikaisia laitteita luonanne että hylkäätte ne piankin kun kuulette sen uuden osanne saapuneen luoksenne.

 

 

 

Milloin se saapuu? Selitätte liikaa sellaista aikaan liittyvää vertauskuvaa kun emme sellaiseen osaa mitään vastausta kertoa, vaan se kaikki tapahtuu sitten kun olette luonanne valmiita.

 

 

 

Usein näette sellaisen käytössä kaverillanne ja sitten tahdotte itsekin kokeilla luonanne samaa ja näette miten näppärä kone se olikaan verrattuna entiseen koneeseenne jonka heitätte pois kuin menneen talven jäännöksen luotanne.

 

 

 

Se laite siis luo ihmisiä ja ruokaa, mitä tahansa? Sellaisen vastauksen annamme teille tähän hetkeen että saattelette sen laitteen luokse montakin ihmettelevää asukastanne ja saattelette usein järkeviä sanoja heidän mietteisiinsä että kykenevät samaan. Vaan olette vapautuneet kahleistanne jo valmiiksi sinä aikana joten kaikki teille tulee olemaan helpompaa esittää ja kuunnella kuin vielä tällä hetkellä maailmanne ajanjaksoa.

 

 

 

Kuuntelette kyllä, vaan olette ihmeissänne ettekä valaise mitään kykyjänne harmitellen kohtaloanne. Sillä saattelitte toisia jäseniänne paremmin luoksenne kuin toisia ja se on meidän mielestämme väärin että jaottelette toisia ihmisiä paremmiksi ja kykeneväisemmiksi kuin toisia jäseniänne samankaltaisia.

 

 

 

Esitätte miten ovat he tyhmempiä tai ovat surkeampia ymmärtämään mitään, vaan esitämme vastalauseen. Sillä usein teillä on jäseninänne paljon kyvykkäämpiäkin jäseniä kuin te itse jos saamme sellaisen vastauksen esittää. Esitätte meille usein olevanne ylivertaisia toisiin nähden mutta oletteko todellisuudessa, miettikää sitä uudelleen sitten kun ymmärrätte maailmasta jotain parempaa.

 

 

 

Kuuntelette mielellänne sellaisia lähteitä jotka yhä uudelleen valaisevat polkuanne eteenpäin siten mahdollistaen uuden jakeen syntyvän käsitteeksenne, että suvaitkaa toisianne paremmin että näkisitte mikä arvo kaikilla ihmisillä onkaan luonanne. Sellaisen taidon kuunnella toista ihmistä voitte hankkia jos tahdotte vaan oletteko halukkaita emme osaa vastata siihen.

 

 

 

Osaatte hallita mieltänne täysin kaikessa jos vain keskitytte ja valaisette luoksenne useitakin uusia kumppaneita elämän jos tahdotte vaan se kyky käsittää ainoastaan sellaisen rakkauteen perustuvan kumppanuuden että olette ainoastaan seppelein yhdistetyt.

 

 

 

Sillä samanlaisia tapahtumia tapahtuu usein keskuudessanne että valitsette sen kumppaninne uudelleen joistakin ehdokkaista ettekä osaa valaista vielä kuka heistä olisi teille se oikea, vaan sellaisen saatte kuitenkin luoksenne juuri sellaisena kuin tahdottekin ettekä heidän suhteensa ole koskaan väärässä että ovat he kumppaneita uuden elämänne.

 

 

 

 

 

YKSINÄISYYS

 

 

 

Siis tarkoitatteko avioliittoa? Sellaista juuri tapahtumaa usein havittelette luoksenne tapahtuvaksi että saavuttaisitte elonne huippupisteen, lakipisteen tavallaan mielestänne että suvaitsette toisen kumppanin ottaa vierellenne. Ja juuri sellainen ystävyys onkin elintärkeä tavoitteillenne että teillä olisi pohja elämällänne, sillä usein näette mihin syvä yksinäisyys johtaa ja se on kyllä synkkä kohtalo teillä kaikilla.

 

 

 

Usein vajoatte suorastaan olevaisiksi niin surullisen maaperän että teillä ei kasva siellä ainoatakaan kukkasta koko mielessänne vaan olette pelkästään surulla täytettyjä olentoja. Selittäkää sille ainoalle ystävällenne että mistä johtuu sellainen kumppanin puutos siinä tilanteessanne ja saatte vastauksen sekunnissa luoksenne.

 

 

 

Sillä taitonne karttuvat ja näette miten kaikki muuttuu tavallaan uusiin puihin kunhan ymmärrätte osata pyytää ja vaatia luoksenne jotain sellaista mitä teiltä uupuu. Selitämme vielä uudelleen sitä ystävänne kohtaa että ottakaa itseänne kädestä ja kertokaa sille lapsuutenne ystävälle miten ehditte kaiken kadottaa aikuisena ollessanne, vaan olette nyt valmiita palaamaan luoksemme uudistamaan käsitystänne elämästä ja kuolemastakin tavallaan.

 

 

 

Vaan se kaikki liittyy uskoonne syvään sellaisesta maailmasta joka on totta useimmille kyllä kunhan valitsevat vain luottaa ja odottaa vielä jonkin aikaa tavoitteenne täyttymistä.

 

 

 

Kerrotte toisillenne usein miten ovat vaihtaneet kanssanne paikkoja kunhan saavuttaisitte sen tähtäimenne maallisen suunnan ja olisitte valmiita parantamaan käytöstänne sen suhteen oletteko hyväntahtoisia vai ette kohtaan toisia ihmisiä. Selllaisen parannamme käytöksenne ja olettekin usein valmistautuneet paremmin vastaanottamaan uutisianne sellaisia kohentavia ajatuksia kohtaan että suvaitsette heitä toisia paljon paremmin kuin aiemmin.

 

 

 

 

 

TOISTEN AUTTAMINEN

 

 

 

Selitämme usein liikaa samanlaista ajatusta luoksenne, vaan se toisto on pelkästään hyväksi tässä vaiheessa että ette unohtaisi näitä tärkeimpiä periaatteita elämästänne.

 

 

 

Se on kaiketi ainoastaan yksi ainoa näkemys luonanne että kaveria ei jätetä ja olette sellaisen taidon suvainneet joskus ottaa käyttöönne, joten ottakaa ja kääntäkää se tapahtuma jälleen todeksi siten muuttaen kaikkea ympärillänne sillä kaiken saatte muuttumaan sillä yhdellä ainoalla tapahtumalla jos niin tahdotte.

 

 

 

Vapautatte ympärillenne paljon auttavia olentoja aina kun päätätte astua saappaisiin auttavan ihmisen, sillä kaiketi jo ymmärrätte miten voimakkaita olettekaan ettekä vapauta enää mitään niin tuhoisaa vaikutusta ympärillenne kuin aiemmin vielä.

 

 

 

Selitätte miten ottavat he pois taitojanne ja niin tapahtuukin aina jos annatte vallan toisille itsenne sijasta, vaan ottakaa heitä kuitenkin kumppaneiksenne elämän että sallisitte heidänkin kasvaa täyteen mittaansa ettekä estelisi heidän suuntautumistaan ylöspäin yhtä matkaa kanssanne.

 

 

 

Siten näette millaisen taidon saatte luoksenne ensi kerralla, joten olkaa ystävällisiä toisille kumppaneillenne, ihmisille, sillä kaiken olette itse luoneet maailmanne ettekä voi sitä korjata ellette itse aloita sitä työstä itsestänne ensimmäisenä.

 

 

 

Olette niin paljon vartijoita tavallaan että kuuntelette ohjeita siksi näin tarkasti että osaisitte pysytellä oikealla polulla kaiken ilmestyvän onnenne suhteen ettekä lähtisi pois luotanne pettyen maailmanne saavutuksiin että ette itse ensin lähteneet korjaamaan olosuhteitanne ympärillänne.

 

 

 

 

 

OMAAN ITSEENSÄ LUOTTAMINEN

 

 

 

Selitämme vielä sellaisen ohjeen että kuunnelkaa mikä on teille tärkeää mielestänne ja olkaa kriittisiä sen suhteen oletteko ystäviä joidenkin sellaisten olentojen kanssa jotka teitä vetävät erillenne toisistanne.

 

 

 

Sillä kuuntelette liian helposti auktoriteetteja ettekä valaise omia kykyjänne saman arvoisiksi. Sellaisen taidon soisimme teille vapauttaa että kuunnelkaa omia taitojanne usein ettekä mene niissä harhatielle. Opitte luottamaan näin ainoastaan omaan näkemykseenne ettekä harhatietoon sillä luotatte kyllä oikeaan aina saatellessanne ajatuksianne ohjaamaan kulkuanne eteenpäin.

 

 

 

Sellaisen tapahtuman näette saapuvan miten teille jää enää käyttöönne ainoastaan omaan itseenne luottaminen ja joudutte sen siis opettelemaan uudelleen taitonne sellaisen, sillä voitte luottaa aina puhtaaseen jakamattomaan tietoon joka ei matkallaan ole vääristelty.

 

 

 

Luottakaa näkemykseenne, olkaa mietteliäs kaikessa ja vaatikaa korjauksia kaikkeen esitettyyn informaatioon jos toisia kumppaneitanne harhaan kuljettaa. Sillä ovat he niin talutusnuorassa vielä osa ystävistänne että kuunnelkaa miten ovat sairaita suorastaan ajattelussaan kaikesta kauniista eivätkä arvosta mitään kuten te jotka olette jo harjoitelleet ajatuksianne oikeaan suuntaan.

 

 

 

Selittäkää heille kärsivällisesti miten kuuntelette itse jo jotain kauniimpaa kuunnelmaa siitä taidosta joka kaikille on suotu, vaan siten näette miten suorastaan ovat he kaipaavia jäseniä uudelleen palaamaan luoksenne kuuntelemaan sitä tietoa jota jaatte.

 

 

 

 

 

KOKEMUSTEN JAKAMINEN

 

 

 

Selitätte toisillenne siten hyvin parhaiten taitojenne kohotessa että meidän ei ole tarpeen sekaantua asioihinne sitten enää siinä määrin kuin vielä nyt teemme. Usein kuuntelette ja jaatte kokemuksianne ja se on pelkästään hieno ele toisille ystävillenne että niin teette, sillä uskaltautuvat he kuorestaan ulos tulemaan helpommin esimerkkinne innoittamana ettekä enää kukaan jää harhatiedon uhreiksi.

 

 

 

Salaamme useitakin määriä olevaisuuksien vaan kuunnelkaa usein sydäntänne, olemme usein kerranneet vaan sanomme sen vielä uudelleen. Sillä kuuntelette usein järkeänne ja se sentään on hieman väärä kohde olla luottavainen sillä ei hänellä jäsenellänne kuitenkaan esitettäväksi ole ainoatakaan todistetta aivojenne väsymisestä sen suhteen mikä on oikeaa ja mikä väärää tietoa.

 

 

 

 

 

SYDÄMEN, EI AIVOJEN KUUNTELEMINEN

 

 

 

Aivojemme väsyminen? Sellaista ainoastaan esitimme todistetta että kuunnelkaa sydäntänne älkääkä aivojanne, siinä olette väsymättömiä uudisraivaajia uuden polkunne olemme varmoja sellaisesta asiasta.

 

 

 

Kuunnelkaa ja olkaa ystävällisiä toisillenne. Olemme valloittaneet useitakin uusia etappeja sellaisen ajatuksen voimalla joka nyt luonanne vallitsee ja saatte kunnian kuunnella jälleen näin uudistavan jakeen luoksenne joka ehdottaa uutta väylää luoksenne avautuvaksi sellaiseen maahan joka teitä odottaa. Ettekä osaa vielä ajatella mitään tarkkaa kuvaa edes siitä väylästä, vaan se kulkeutuu eteenne kesken kulkunne maallisen ja olette sitten niin uppoutuneet siihen kauniiseen kulkuunne että seuraatte kyllä hienosti alkuun päästyänne olemme varmoja.

 

 

 

Kuunnelkaa siis ja olkaa ystävällisiä, palaamme vielä ohjeeseemme ja olette niin kulkeutuneet oikealle tielle. Havaitkaa kaikki väärä informaatio ja olkaa tarkkoina askeltenne kanssa vaan sekin havainto on teille jatkossa helpompi että suvaitsette uudistaa näkemystänne monestakin asiasta oikein.

 

 

 

Selvittäkää mikä polku on edessänne se joka jatkuu ja jatkuu eteenpäin ettekä näin ollen harhatielle ajaudu, olkaa hyvät.

 

 

 

Kohdistamme huomiomme ensi kerralla uudistavaan tietoon polustanne, vaan sellaisen tiedon saatte miten harhauttavat he teitä väärään kulkemaan ja se meidän on valmisteltava tietoonne että kuljette harhaan jos kuuntelette toisia ihmisiä luonanne. Sillä ainoa oikea tieto tulee jatkossa olemaan oma näkemyksenne ja olette sen sitten harjoittaneet luoksenne saapumaan joten osaatte sitä kuunnella.

 

 

 

Olkaa hyvä, poistumme, näkemiin olennot rakkaat!

 

 

 

 

 

 

 

6.9 Olemme valmistautuneet siten seuraavalla tavalla luoksesi tulemaan osaksi jäsenyyttäsi, oletko huomannut hänet siinä olemassa luonasi. Ollen vaiti usein esittäen ainoastaan uusia sanoja ystävyyden kunnes olet luonasi suvainnut olla yksin ja näet hänet kulkemassa kanssasi, kunnes lähdette yhdessä vaeltamaan uusille poluille tuntemaasi päämäärään ettekä havaitse siinä mitään olevan vailla järkeä.

 

 

 

Usein olet mietteisiisi kadonnut kuunnellen päivän kertaustasi etkä huomaa siinä vierelläsi olevaa säettä sanoitettua jo valmiiksi. Kuuntele miten kertovat he toiset eritavalla kunnes näet miten olet sinä saanut erilaisen tavan kirjoittaa ja olla vieraanamme tavallaan vaikka toisinpäin olemmekin teidän maailmassanne olevia kunnioittavia jäseniänne.

 

 

 

Selitämme laveasti kunnes havaitset kaiken olevan toisella tavalla kuin ajattelet vielä nyt joten odota rauhassa olevasi tarpeeksi viisas arvosteluissasi olematta kärkäs esittämään vastaväitteitä.

 

 

 

Olemme vapauttaneet heitä olentoja avuksesi jakamaan tietoa joten oleta heidän olevan vain töissään, ovat he siinä arvoisiaan taitajia olematta juurikaan kenenkään harmiksi. Kunnes havaitset miten ovat kulkeutuneet oveltasi pois kulkien toisten luokse auttamaan ja silloin näet mikä arvo heillä saattoikaan olla luonteellesi että saatoit havaita kauniiden sanojen kulkeutuvan kauttasi ilmoille eikä havaita ketään siinä vierelläsi olevan vaikka onkin kyllä.

 

 

 

Voinko tarjota jotain, istumapaikkaa? Ei siinä ole tarvetta sinulla kulkeutua mietteissäsi kauas olematta selvinnyt tiedosta että olemme kykeneviä kuljettamaan ja kantamaan itse itseämme vaiti pysyen, sillä olemme kuljettaneet mukanamme salaisuuden jonka suvaitsemme avullasi kuljettaa teille perille kaikille maapallon ihmisille.

 

 

 

Sillä olette salailun uhri koko kansakunta ettekä valaise mitään ajatuksianne vielä uusista jakeista tulevista, sillä saattelette usein kaikkea kaunista huomaamattanne ettekä valaise mikä siinä voisi olla niin kummallista että ajattelette usein kaikkea ihan itse. Vaan sitten huomaatte miten olettekin ehkä olleet jonkin ohjauksessa tietämättänne mitään olevaisesta kumppanistanne.

 

 

 

Salaatte kaikkea suuresti rakastamaanne jaetta sukulaisuudesta mutta ette välttämättä ymmärrä siitäkään puolesta vielä tarpeeksi ollaksenne suvaitsevainen hänen suhteensa joka saattaa havaita olevansa vielä suunniltaan oleva pelokas olento jota ette haluaisi enää auttaa suhteessaan kulkemaan ulospäin loukustaan.

 

 

 

Selitätte olevanne usein vääränlainen opas sellaisille hankalille ihmisille jotka osaavat mielestään suvaita kaikkea loistavasti, vaan sekin jae kuljettaa teitä opinkappaleissanne eteenpäin jolloin saavutatte apulaisia luoksenne heitä opastamaan ja jaatte heidän kanssaan työnne tasapuolisesti siten saavuttaen paljon tukevamman jalansijan kuin yksin työskennellessänne.

 

 

 

Selitämme pitkästi sinulle yksin joten valaise vain mitä tahtoisit kuulla seuraavaksi.

 

 

 

Opastattehan minua tekemään asumisen kanssa oikean päätöksen. Olemme varautuneet sinua auttamaan kovasti ollen itse taka-alalla. Jäisimme mielellämme selittämään usein enemmänkin asiaa luoksesi, vaan olet havainnut olevasi poissa itsestäsi kulkien toisaalla kuin meidän luonamme.

 

 

 

Esitämme että lähtisit heitä auttamaan siten jatkossa ollen itse poissa kulkuvälineestäsi vaatien paljon enemmän arvostusta itsellesi olematta ylpeä, sillä saattelemme luonasi paljonkin arvokasta ajatusta ollen hyvin vähän kuultu kuitenkaan ihmisten puolelta. Saattelemme usein heitä kaikkia saatella luoksesi tulemaan eivätkä sitten jalkaudu toisaalle enää.

 

 

 

Esitämme julkisesti sinulle kyllä valaisevia ajatuksia joiden suvaitsevat olla luonaan kauan viipyillen muistissaan. Olemme varautuneet sinun kuuntelevan meitä suosiollisesti siten vaikuttaen suuresti auttavasti. Selitämme siis kaikkea kunnes olette vapautuneet taakastanne maallisesta.

 

 

 

Esitämme jakeen seuraavaksi että salaatte paljon itseltänne kunnes olette vapautuneet maallisesti siten huomattavasti vaikuttaen tulokkaisiin uusiin saapuviin että ovat he saaneet kauniin asetelman saapua luoksenne sijaitsemaan keskellenne. Sillä usein lähtevät he suruissaan pois vaikka olette heidät luoksenne pyytäneet vaan selaatte surujanne ja olette vaiti kuitenkin vaikka lupasitte valaista kaikkia heidän läsnäolostaan.

 

 

 

Sallimme useankin valaisevan olennon saapua luoksenne henkilökohtaisesti jos sen sallitte tapahtua, vaan se tapahtuma on kaiketi liikaa vielä tässä vaiheessa ymmärrystänne että sellaisen antaisitte tapahtua luonanne yksin ollessanne. Vaan se salaisuus on kaikilla läsnä ja vapaana odottamassa päätöstänne oletteko vapautuneita olentoja vai ettekö.

 

 

 

Sellaisen tapahtuman jälkeen olisitte suvainneet olla vieläkin kauniimpia luonteeltanne mutta oletteko varautuneet sellaiseen jälkipyykkiin, pesemään jälkiämme mielestänne että suvaitsetteko asettaa heidät uudet jäsenenne oikeaan määritelmäänsä olematta arvosteleva heitä kohtaan.

 

Olemme saatelleet heitä useasti luoksenne vaan olette kieltäneet kaiken olematta arvostava olento.

 

 

 

 

 

LÄHETTILÄS

 

 

 

Ovatko he rauhallisia? Selitämme usein vertauskuvin, vaan se henkilö jonka sallitte luoksenne saapua on hieman erilainen lähettiläs kuin luulette olevan hänen. Mutta sekin mahdollisuus on tietenkin että kuuntelette toisia jäseniä joita saapuu luomakuntaanne säännöllisesti vapauttamaan tietoisuuttanne aisoiden suhteen.

 

 

 

Onko se meidän lähettiläämme saapuva siis korkeamman itsemme osa tai jotain sellaista meidän osaamme? Selitämme uudelleen hänen puoltaan osuuttaan kaikesta, olette vapautuneita taakastanne kuvailemalla hänen osuuttaan kaikkeen vaatien lisätietoa ettekä valaise vielä mitään halukkuutta kuunnella hänen osuuttaan opetuksestanne.

 

 

 

Selitämme olevamme hänen suhteensa paljonkin alamainen tavallaan, onhan hän kuitenkin sallinut heidän kaikkien tulla tykönsä luoksensa vaatien usein hyväntekijöitä saattelevan matkaansa olematta ylpeä lainkaan saavutuksistaan. Mutta eivät hänen jalkansa yllä vielä luoksenne pitkään aikaan sillä saattelette usein lähettiläänne pois luotanne silmistänne etäämmälle että saisitte vain havaita sellaisen toisenlaisen tapahtuman kuulostavan kauniimmalta kuin että saattelisitte joidenkin jalanjälkiä luoksennne seuraamaan.

 

 

 

Voiko tämä messias, lähettiläs siis saapua luoksemme ihan henkilökohtaisesti vai onko hän etäinen fyysinen olento? Selitämme miten eroaa hänen osuutensa taivaallinen teidän taakastanne kantamastanne osuudesta olevaisuuden että olette erilaisia siinä mielessä miten havaitsette hänen saapuneen luomakuntaanne ja näette miten ovat he toiset suunniltaan pelosta vaikka itse näette syvemmälle mitä kaikki tarkoittaa.

 

 

 

Sillä suvaitsette katsella kauniimmin silmin vaikka näettekin samaa kaikkea kamalaa asiaa yhä mitä toisetkin, vaan olette päättäneet astua sen kaiken yli tavallaan että näette kyllä suoraan eteenne vaan päätätte katsella toisella tavoin anteeksi antaen kaikille heille jotka eivät osaa suhtautua kaikkeen vielä siten kuin te itse teette.

 

 

 

Sellaisen taidon olette vapauttaneet luoksenne että sallitte katsoa yli kaiken sellaisen tapahtuneen olevaisen kamaluuden vaikka katsottekin ja näette sen kaiken vaan olette sallineet usean paremman ajatuksen kohota uudeksi kannattimeksenne siten vapauttaen sen kaiken kamaluuden usean henkilön pituisiksi avustajaringeiksi tavallaan. Sillä kaipaatte vapauttaa luoksenne apua aina tarpeen tullen ollen hyvin paljon vaiti miten sen onnistutte tekemään, mutta näette miten kaikki muttuu ympärillänne siten mahdollistaen uusia keinoja selviytyä kaikesta maallisesta.

 

 

 

Etsitte katseellenne sellaista kiintopistettä joka mahdollistaisi esittää uutta jaetta kaikesta, vaan ovat he kaiketi toiset niin sekaisin ilostaan maallisesta vapauttaen vain vähän enää jaetta kannustavaa ystävilleen. Selitämme olevamme surullisia puolestanne miten he toiset säännöstelevät osuuksianne heidän onnestaan ja olette ajautuneet sellaiseen tilanteeseen missä heitä auttajia löytyy maallisella tasolla enää vähän.

 

 

 

Edistätte itse usein ajatusta auttamisesta, vaan se kuivuu tavallaan kokoon sitten kun on teillä uusi vaihe elämässä ja saatte paljon rahaa käyttöönne tai olette vapautuneet maallisesta taakastanne jollakin toisella tavalla eikä teidän tarvitse enää itse sallia kulkuanne alemmalla tasolla henkisyyden.

 

 

 

 

 

LAUPEUDEN SUUNTA

 

 

 

Esitämme nyt että lähtisitte uudelleen loistamaan arvokasta valoanne mittaamattoman määrän arvoistanne loistoa, sillä saattelette valoisuudellanne useitakin auttajia ympärillenne siinä samalla tehden työtä laupeuden. Ettekä valaise miten lähtivät he toiset väärään suuntaan mutta näette kyllä mikä suunta omanne on.

 

 

 

Etsimme sellaista väylää teidän kulkea kauniimmin ja helpommin että kulkisitte myös auttaen toisia kumppaneitanne olematta väsynyt olento mietteissänne alati, vaan se sallitaan joskus olla väsynyt mutta luulette olevanne henkisesti alakuloinen vaikka olettekin kaikkea muuta kauniimpaa jo.

 

 

 

Tällähetkellä maailmassanne loistaa henkinen kirkas valo joka sallii kaiken muuttua ympärillään eikä hänen taustallaan, ihmisellä ole lainkaan mitään merkitystä onko hän mielestään parempi toisia vain huonompi suorastaan mielessään. Sillä salaatte kaiken arvostelun sitten myöhemmin tapahtuvana ajankohtana jolloin ymmärrätte miten kaunista onkaan olla ihmisluomakunnan jäsen jonka osuuden kannatte kauniisti ja ymmärtäen arvonne mittaamattoman.

 

 

 

 

 

ONNEN PYÖRRE

 

 

 

Sillä kaiketi näette paljonkin nähtävää luoksenne saapuvan joka mitoittaa sitä kaikkea määritelmää miten onnenne käsitätte ja olettekin sitten niin osallistuneet siihen pyörteeseen joka teidät sieppaa mukaanne tavallaan, joka pyörittää ja käsittää niin suunnattoman lauseen uuden onnen että näette joidenkin kumppanienne väsyvän siitä onnesta jo alkumetreillä.

 

 

 

Miten sen huomaamme heidän väsymisensä ja miten estämme itseämme väsymästä? Sellaisen lauseen jakeen kirjoitamme seuraavaksi että kuunnelkaa miten saavuttivat he onnensa pelkästään ajattelemalla useitakin mahdollisuuksia uudelleen aloittaa kaiken alusta. Eikä heillä havaittu pienintäkään epäilystä sen esittämänsä asian suhteen vaan vaativat he suorastaan olevan sen maailman todellinen ja näkyvä silmilleen.

 

Eikä siinä valaise mikään uskoanne seuraava jäsen vaan suvaitsette nähdä kaiken suorastaan kuin valmiina silmillenne.

 

 

 

 

 

ONNEN SAAVUTTANEET HENKILÖT

 

 

 

Usein lähdette seuraamaan toisia lähteitä jotka eivät johda minnekään olematta itse lainkaan valpas suunnastanne mutta nyt lähdette omin neuvoin saalistamaan onneanne kyytiinne ja saavutatte sen kantamana jo piankin, jos vain tahdotte valaista millaisia ovat he onnen jo saavuttaneet henkilöt luonanne.

 

 

 

Osaatteko kertoa mikä heitä erottaa jäsenissänne olemaan näkyvästi onnellisempia kuin te itse kysymme?

 

 

 

Selitämme kyllä paremmin heidän luonteenlaatuaan mutta näette kyllä miten arvostavat he sellaista kaunista yhteisluomista jossa näette asioiden tapahtuvan usein pelkällä usean henkilön yhteisellä tahdonvoimalla. Vaikka näettekin heidän toisinaan kulkevan alati yksin, mutta ovat he saavuttaneet sellaisen määrän laupeutta luonaan miten saattelevat sitten kuitenkin salaisia jäseniä luonaan etsien uusia päämääriä saavutettavaksi.

 

 

 

Sallimme sen näkemyksen olla suotuisa heille kaikille jotka päättävät kuunnella sisäistä opastustaan että näkevät he seuraavan etapin esiintyvän jo katseelleen minne suunnistavat eivätkä siten koskaan harhaudu harhapolulle. Etsivät usein majakkaa katseellaan ja löytävät aina minne menevät aiheuttamatta sen suurempaa ongelmaa kenellekään ympärilleen, eivätkä lahjoita mitään arvokasta kulkiessaan pois esittämättä pyyntöjä seurata samanlaisia majakoita.

 

 

 

Ovat he sitten niin lahjomattomia taidoissaan pysyen vaiti onnestaan kuitenkin tavallaan että saavuttavat he sellaisen taidon usein vain esittämällä pyynnön luontoäidille ja meille kuuntelijoille jotka kannamme kaikkea luokseen yllinkyllin.

 

 

 

Kerromme miten voitte saavuttaa samanlaiset askelkuviot miten he matkaansa taittavat, vaan oletteko arvoisiaan henkisellä tasolla?

 

 

 

Olemme kysyneet ja valmistelleet teitä saavuttamaan samat mittasuhteet kauniit henkisen tason puolella. Etsimme jäseniämme saavuttamaan usein samantasoisia saavutuksia kuten teilläkin tapahtuu, vaan siinä käy siten hullusti että lähtevät he saattelemaan toisiaan arvostaen esittää toisten kumppaneiden olevan korkeammalla tasolla heitä itseään. Joten saattavat he valaista ainoastaan heikosti oman itsensä osuutta tapahtumiin vaikka osaavat kaikkea itsekin.

 

 

 

 

 

PISTEEN SAAVUTTAMINEN

 

 

 

Olemme kertoneet kaikille uudesta jäsenestänne saapuvasta joten olette kaikki samalla viivalla astuen sen yli vasta sitten kukin luonanne ollessanne siihen itse täysin valmiita. Olemme kertoneet miten saavuttavat he toiset sen pisteen aiemmin kuin toiset, mutta siinä ei ole kyse suorittamisesta vaan kypsymisestä. Kunnes putoatte siihen armoonne suureen kuten valaisevat omenat suuresta maailman korkuisesta puustanne joka suorastaan pursuaa tällähetkellä kauniita pyöreitä hedelmiä.

 

 

 

Sillä olette pisteen saavuttaneet luomakunnassanne josta osaatte yksinkin ulos vapauteen mutta vapautamme teitä vielä hetkisen kunnes niin osaatte tehdä. Esitätte pyyntöjä vapautua ennemmin kuin toiset mutta olette työssänne silti vapauttaneet ainoastaan muutamia osia itsestänne ja silti jätätte kaiken kesken vaikka osallistuisitte niin helposti vielä muutamaankin uuteen harjoitukseen henkisellä polullanne.

 

 

 

Siirrätte määränpäätänne helposti edemmäs kunnes ette osaa enää havaita mikä teidän etappinne olisi lopullinen, mutta esitätte kyllä vastalauseita siitä lopusta jonka havaitsette odottavan matkanne päässä, ettekä olisi voineet ajatela sellaisen mahdollisuuden olla totta.

 

 

 

Esitätte pyyntöjä havaita se etappi jo aiemmin matkallanne vaan se tuskin on kaikille mahdollista vaikka osaattekin ennustaa tavallaan jo tapahtumia korvillanne ja säänne perusteella, mutta esitätte kyllä havaintoja sitten yhä paremmin harjoiteltuanne kovasti arvokasta osuuttanne maailman pelastumisessa roistojen käsistä.

 

 

 

Mitäs niille roistoille kuuluu? Olemme vapauttaneet heitä taakastaan maallisesta että seuraavat ohjeita ainoastaan sellaisten henkilöiden joiden osaamme luottaa olevan maallisen asian suhteen arvostavia olentoja.

 

 

 

Onko Juncker todella keskustellut ulkoavaruuden olentojen kanssa brexitistä, britannian erosta euroopan unionista? Sellaisen taidon selitämme teille itsellennekin olevan täysin mahdollista, vaan se sallitaan ainoastaan hyväntahtoisille henkilöille kunnes ovat he kasvaneet kauniiksi olennoiksi saavuttaen mahdollisuuden kerrata kaikkea tapahtunutta myös maapallon ulkopuolisista asioista.

 

 

 

Olen pahoillani jatkan myöhemmin. Olemme valmiita saavuttamaan pisteesi paremmin myöhemmin ole hyvä.

 

Kiitos.

 

 

 

 

 

 

 

Hei! Elämmekö jonkinlaisessa rinnakkaistodellisuudessa tai hologrammissa? Emme lähde sellaista esittämään teille vahvistusta uskontoihinne, vaan esitämme vapauttavamme teidän maailmanne useinkin vain sellaisesta ahdingosta jonka olette itse aikaan saaneet.

 

 

 

Selitämme kaikkea kyllä myöhemmin mutta olkaa varovaisia juuri tällaisen tiedon suhteen joka esittelee uusia näkemyksiä kaikesta kummallisesta vahvistamattomasta tiedosta. Kuljetamme usein jäseniänne pois lähteeltä, juuri siksi ovat kaiketi niin suuntautuneet uudelle tietolähteelle että kaipaavat vahvistusta usein lähteä uudelleen etsimään jotain arvokasta tietoa.

 

 

 

Miksi kuljetatte pois lähteeltä? Sellaisen asian vuoksi jonka kannalta olette niin varomattomia suhteensa että teitä kehotetaan varautumaan kaikenlaisten uhkakuvien varalta vaikka olettekin kaiken suhteen turvassa.

 

 

 

Selitämme useille jäsenille uusia näkemyksiä kuunnellen heidän vastustustaan suuntaamme, vaan sekin kaikuu kuuroille korville heidän näkemyksensä kuitenkin että ovat he kaiketi liian varomattomia kuitenkin sellaisen suhteen mikä saisi pysyä piilotettuna väitteenä.

 

 

 

Etsimme vahvistusta uusille jäsenille, sillä salaatte liikaa asioita edelleen toisiltanne vaikka kehottaneet olemme etsiytymään kumppaneiksi toisenlaisten olentojen ja kuunnella väitteitä uudistetusta uskonnostanne siten vahvistaen jäsenyyttänne toisiinne että saattelisitte heidän näkemyksiään kunnes esitätte niitä ominanne.

 

 

 

 

 

 

 

Etsimme uutta jaetta kirjoitettavaksi tänään joten ota vain valmiiksi tavarasi ja ala kirjoittaa.

 

Ok, olen valmis.

 

 

 

Selitämme siksi paljon asiaa että näkisitte miten vuorovaikutuksemme pelaa saumattomasti katsellen maailmaa monelta kantilta näkemystenne mukaan ja esitämme olevamme usein lahjomattoman oikeassa sellaisen asian suhteen oletteko kuka valmis kantautumaan luoksenne vai oletteko puolivalmis raakile. Sillä esitämme asiamme vain helpommin sellaisille olennoille jotka ottavat sen vastaan kaiketi edes hieman kiinnostuneempana kuin joku toinen henkilö saattaisi olla.

 

 

 

Kuuntelemme kaikenlaista olettamusta lähteestämme, vaan etsitte vastauksia niin läheltä ja kaukaa että osutte vain harvoin enää oikeaan missään asiassa.

 

 

 

Selitämme olemmeko vapauttaneet teitä turhaan kahleistanne maallisista vai oletteko mielellänne orjia haluaisimme kysyä?

 

 

 

Selitämme hieman miksi käytämme sanaa orja siinä yhteydessä kun teitä puhuttelemme, sillä olette havainneet sellaisen yksityiskohdan elämässänne että kuuntelette toisia olentoja kun taas toisia ette lainkaan.

 

 

 

Siksi etäännytte lopulta kaikesta sellaisesta joka olisi tärkeää suhtautumisessanne kaikenlaiseen uuteen tapahtumaan joka saavuttaa lopulta jalansijaa luonanne. Ettekä pääse karkuun sitä minnekään helppoon ristisanatehtävänne suorittamiseen tai vastaavaan, sillä salaatte kaikilta miten havaitseva olento olette. Vaan selitätte kyllä toisille miten ette näe mitään erikoista.

 

 

 

Kerrotte mielellänne sellaista kamalaa asiaa tapahtunutta mutta ette niitä hyviä arvostamianne tapahtumia joita kerrotte vasta aikojen päästä jos sittenkään. Etsiydytte seuraan henkilöiden jotka eivät välttämättä kuuntele mitään kertomuksianne viisaalla mielellä, vaan ovat he suunnanneet katseensa kaukaisuuteen jossa elävät kaukana teistä itsestänne eikä heillä ole siellä varmuutta mitään sellaista kuten varmuutta löydätte te itse sillä tiellänne vakaammalla ettekä hapuile liian kauas kulkeissanne.

 

 

 

Kirjoitanko oikein, tuntuu hassulta kirjoittaa illalla? Etsi vain se jakeesi edellinen niin huomaat miten erottelet sanoja toisia jakeita etkä osaa vahvistaa niitä vielä kirjoittaessasi vaan vasta myöhemmin.

 

 

 

Olemme saavuttaneet useitakin uusia henkilöitä luoksesi saapumaan ettekä valaise heitä vielä siten että näkisitte heidät, vaan sitten olette vasta valmiita kun tahdotte katsoa suuntaansa. Heräätte aamuun kauniimpaan kuin edellinen ja siinä ovat he vastaamassa kaikkeen esittämäänne lauseeseen että saavuttaisitte kaiken selityksen jonka olemme jääneet velkaa tavallaan että lähtiessänne edellisen kerran elämästänne saavutitte valmiiksi tallatun polun joka jaotteli kaikkea tekemistänne.

 

 

 

Selititte heille olevaisille ystävillenne miten saavuttivat he jalansijaa uudelleen kaiketi vasta aivan äskettäin luoksenne, vaan sekin lähtee sellaisesta kokemuksesta että suvaitkaa kuitenkin kuunnella aina tarkalla korvalla mitä kerromme että lähtisitte uudelleen lähtöön maailmassanne kauniisti ja saavuttaisitte sen kiintopisteen mitä olette aina haaveilleetkin.

 

 

 

Anteeksi keskeytän.  Haluan vielä virallisesti kiittää että toitte kissani takaisin tavallaan ja kerroitte että se on pohjoisessa ja siellä juuri se olikin. Kiitos siis avustanne ja ensi kerralla tiedän uskoa ja luottaa sanaanne! Selitimme sinulle kaiketi liikaa asioita silloin aluksi että havaitsit vasta myöhemmin miten vaikea se tilanne oli itsellesi, sillä saattelit havaita ainoastaan useita vääriä tietoja langanjohtimia etkä havainnut sitä oikeaa suuntaa pitkään aikaan.